30hetes terhes vagyok, és meg vagyok fázva, lehet ebből baja a babámnak?
Figyelt kérdés
Fáj a torkom,és köhögök is de gyógyszert nem vettem be!2008. nov. 12. 20:31
1/2 anonim válasza:
Szerintem kereesd fel a háziorvosod és ír fel oylan antibiotikumot, ami segít és terhesség alatt is lehet szedni. A lényeg, hogy ne lázasodj be. A kakukkfű tea nagyon hatásos és terhesek is ihatják illetve kösd be sállal a torkod, nekem sokat segít az is. Mielőbbi jobbulást.
2/2 anonim válasza:
nem akarlak ilyeszgetni,de a én hugom pont egy betegség miatt született a 27.hétre.ott az anyának mondjuk 39fokos láza volt,leszakadt a méhlepény.de ma már 4és fél éves rosszaság,semmi baja.(le is kopogom).egyél sok sok gyümölcsöt,cvitamint,és gyógyulj meg.és tényleg nem akartalak megilyeszteni.nem lesz semmi gond,ne félj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!