Lehet ebből valami baj?
Figyelt kérdés
Kb 2 napja késik a menstruációm,ma reggel akartam tesztelni,de a telefonom reggelre kikapcsolt (fogalmam sincs miért,nem merült le),15 perccel később keltem,el voltam késve rendesen és mikor már befejeztem a pisit akkor jutott eszembe,h tesztelni akartam. Na most a helyzet az,h ma kell mennem csontkovácshoz,h egy kicsit rendbe rakja a derekamat,voltam már 2x,csinál akupunkturás kezelést is és foglalkozik avval a problémámmal is,h több,mint egy éve nem esek teherbe. Szerintetek ha terhes vagyok akkor evvel árthat valamit a babának? Csak ezért akartam volna tesztelni,különben még várnék,m 1,5 éve mikor terhes voltam akkor se mutatta ki 2 nap késés után.2014. márc. 31. 06:27
1/5 anonim válasza:
Oh, ha jó a csontkovács, akkor kikapsz tőle, h miért nem szóltál a terhességről. Legalábbis az enyém megnyomkodott rajtam pár pontot és jól lecseszett. Haza mentem és vettem egy tesztet...
2/5 A kérdező kommentje:
De hát végül is nem tudhatom,h az vagyok e,még amúgy is lehet,h korai lenne a teszt. Te hol tartottál a terhességben amikor voltál? Akkor nem is csinálta végig? Nem lett semmi baj?
2014. márc. 31. 06:47
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan tesztelhetsz bármikor a nap folyaman, mert 2 nap késés után valószínüleg már kimutatja a terhességet hígabb, tehát nem reggeli vizeletből.
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos 2 nap után nekem a reggeli se mutatta ki annó,ezért most nem is tudom mit csináljak.
2014. márc. 31. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!