Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mi lesz ebből?

Szerintetek mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
Január 24-25-26 volt az utolsó menstruációm. 26 naposak többnyire a ciklusaim, s amikor február végén vártam a mensesem, állandó hányingerem és alhasi görcsöm volt. 4 napos késés után csináltam 2 db X-epil tesztet, mindkettő épp az idő lejártakor lett halvány pozi, de csak én láttam a csíkokat, anyukám nem. Rá két napra csináltam egy Gravi-HCG tesztet, az időn túl lett halvány pozi. 27-én már hatodik napja késett, akkor elmentem a nőgyógyászatra, és ott hüvelyi UH-val ezt állapították meg -> BV: lúdtojásnyi grav. uterus szab. körny.-ben ; DG: Grav s: 5 Azt mondták, hogy hétfőn (ma) menjek el a kórházba hasi UH-t csináltatni. Elmentem, hasi UH-val nem láttak semmit, ezért itt is hüvelyi UH-t csináltak, az eredmény a következő -> Endometrium 19 mm vastag, benne 2 db. 4-5 mm-es petezsák. Azt mondták, ez nagyon kicsi terhesség még, 4 hetes sem lehet (holott elvileg 6 hetes), és menjek vissza 1 hét múlva megint, mert ebből még akármi lehet.
2014. márc. 3. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálam is kb így volt annak idején :) Nekem is 26 napok a ciklusaim, mensi kimaradása utáni 5. napon még teljesen negatív volt a tesztem. Utána nem is foglalkoztam vele. Rá kb egy hétre hányingerem lett a moziban a popcorn illatától, akkor csináltam tesztet megint, az már pozitív volt. Nem akartam még dokihoz menni, de egy hét múlva muszáj volt, mert elkezdtem barnázni. Még nem volt színhang, pedig már elvileg, dátum szerint 6 hetes voltam. 2 hét mulvára hívtak vissza. 1,5 hét múlva mentem másik dokihoz, akkor már volt szívhang is szerencsére!

Minden rendben is volt utána, úgyhogy ez szerintem a rövid ciklusoknak köszönhető, de akkor még nekem sem mondta senki se, majd a 13. héten voltam egy profi helyen genetikai uh-n, ott mondta a doki, hogy még nem 13 hetes, majdnem egy héttel fiatalabb a baba...

Szóval nyugi, minden rendben lesz!!! :) Csak így szabad hozzá állni! :)

2014. márc. 3. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy hosszabb volt a ciklusod most? Én ugyanígy vagyok. Jan 26-án volt meg utoljára, de én néztem a peteérést, és az alapján most 32 napos a ciklusom. Ezért én még 5 hetes sem vagyok, csak csütörökön leszek. Ma megyek dokihoz, szorítok Neked!
2014. márc. 3. 15:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon szépen köszönöm Nektek, igazán kedvesek vagytok! :) Elképzelhető, hogy most hosszabb ciklusom volt, mivel még csak 7 éve menstruálok, és néha rendszertelenül. Igazából csak az zavar, hogy úgy érzem, össze-vissza beszélnek az orvosok és nem tudnak biztosat mondani, szerintük még könnyen el is vetélhetek. Kedves második válaszoló, majd leírnád, mi volt?:) Drukkolok én is!
2014. márc. 3. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok:

Még nem látszódott a petezsák sem, csak megvastahodott nyálkahártya. Egy pici kezdemény, amiből lesz majd a petezsák ha minden jól megy, csak annyi látszott. nekem is vmi 17 mm nyálkahártyát mondott. A két db petezsák mit jelent? Netán ikrek? Én jövő héten megyek vissza. Minden jót Neked! :)

2014. márc. 3. 19:18
 5/5 A kérdező kommentje:
A 17 mm-es endometrium mindenképp jó jel! Igen, a két petezsák ikerterhességre utal. De még tényleg akármi történhet sajnos..
2014. márc. 3. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!