Szerintetek mi lesz ebből?
Nálam is kb így volt annak idején :) Nekem is 26 napok a ciklusaim, mensi kimaradása utáni 5. napon még teljesen negatív volt a tesztem. Utána nem is foglalkoztam vele. Rá kb egy hétre hányingerem lett a moziban a popcorn illatától, akkor csináltam tesztet megint, az már pozitív volt. Nem akartam még dokihoz menni, de egy hét múlva muszáj volt, mert elkezdtem barnázni. Még nem volt színhang, pedig már elvileg, dátum szerint 6 hetes voltam. 2 hét mulvára hívtak vissza. 1,5 hét múlva mentem másik dokihoz, akkor már volt szívhang is szerencsére!
Minden rendben is volt utána, úgyhogy ez szerintem a rövid ciklusoknak köszönhető, de akkor még nekem sem mondta senki se, majd a 13. héten voltam egy profi helyen genetikai uh-n, ott mondta a doki, hogy még nem 13 hetes, majdnem egy héttel fiatalabb a baba...
Szóval nyugi, minden rendben lesz!!! :) Csak így szabad hozzá állni! :)
2. vagyok:
Még nem látszódott a petezsák sem, csak megvastahodott nyálkahártya. Egy pici kezdemény, amiből lesz majd a petezsák ha minden jól megy, csak annyi látszott. nekem is vmi 17 mm nyálkahártyát mondott. A két db petezsák mit jelent? Netán ikrek? Én jövő héten megyek vissza. Minden jót Neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!