Mi sül ki ebből majd?
Figyelt kérdés
Sziasztok, múlt hét vasárnap kerültem kórházba keményedés miatt, kaptam tüdőérlelőt, infúziót, rendben hazajöttem szerda délelőtt. Csütörtök délután óta többször is elkezdtem keményedni, görcsölni, tegnap este 2 percenként görcsöltem, azt hittem menni kell a kórházba, de lefeküdtem és egy óra múlva jobb lett. Ma is hasonlóképp alakult 3 órám. Most megint jobban vagyok. Magnerotot szedek 3*2-őt. A kórházban még zárt voltam. Szerintetek mit tegyek? Beindul a koraszülés aztán leáll?? Nem tudok folyamatosan feküdni mert másfél éves a lányom, muszáj felkelnem, állandó segítségem pedig nincs :( Meddig bírom így?? 25 hkm2014. márc. 22. 15:00
1/1 anonim válasza:
Én hasonló helyzetben voltam, mint Te + nekem még ki is nyílt a méhszáj a 7. hónapban, ráadásul a méhnyakam alapból rövidebb, mert kétszer műtötték régebben- mégis a 39. hétig bírtam, és a kisfiam még akkor is nehezen akart kijönni, nemhogy koraszülés....:):):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!