Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés mostanság Székesfehérvá...

Szülés mostanság Székesfehérváron?

Figyelt kérdés

Kinél? Hogy zajlott? Tilalom volt? Ez miben befolyásolta a látogatást? Milyenek voltak az orvosok, nővérek?

Mindenre kíváncsi vagyok, írjatok:)

2009. dec. 18. 08:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem mostanában szültem, tavaly nyáron és előtte két évvel. Így a látogatásról, babholmikról nem tudok mit mondani.

Az orovsokról jót tudok mondani, mondjuk nekem fogadott orovosom volt. Szülésznők közül van aki rendes mi kifogtunk egy bajszos nagydarab bunkót, de mondjuk a dolgához legalább értett és azonnal észrevette hogy baj van a babával. Így rá se tudnék rosszat mondani.

A kinti nővérek, nagyon rendesek csak ne zavard őket problémáddal, mert arra nagyon tudnak haragudni.

A cscsemősőkre nem tudok mit mondani, én annyit nem mondtam nekik viszlát. Nem törödöm emberek, akik bá ntó megjegyzéseket tudnak csak tenni, segíteni semmiben , de ha segítenek is, abban nincs köszönet. Az első gyereket se vittem ki hozzájuk, a másodikat meg egyáltalán nem. A szomszédom előszőr szült és csinálta amit mondanak neki. Nekem szóltak, hogy vigyem ki méretni, ki se vittem.

Ha előszőr szülsz ne számíts semmi jóra.

2009. dec. 18. 14:23
 2/11 anonim ***** válasza:
szia én január eleje fele fogok szülni és Székesfehérváron.Sajnos még tart a tilalom.Tegnap voltam NST-és ott megérdeklődtem.Mi apás szülést szeretnénk és azt mondták,hogy addigra lehet nem lesz tilalom meg valahogy megoldják.Ha ott fogsz Székesfehérváron szülni akkor készülj fel arra,hogy spórolnak.Most már nem biztosítanak se pelenkát a pici alá se váltás ruhát ha összekeni.Vigyél magaddal mindenből többet.
2009. dec. 18. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Mikor kijöttem kérdeztem a védőnőt, hogy a két év alatt nem hogy javult volna ahelyzet de inkább romlott (fentebb írtam, a nővérek tekintetében), nem e terveznek változtatást. És azt mondta hogyne, rontani fogják mondván ez nem hotel.

De eszerint tényleg így van. Tavaly még (nam adtak) lehetett venni a zacskóból pelenkát, volt minden ami a baba ellátásához kell. Igaz a ruhák külleme és minősége romlott a 2006-oshoz képest. 2006-ban olyan szép ruhák voltak.

2009. dec. 18. 18:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Novemberben szültem 1 éve.

a leggorombább nővérre 1x rámosolyogtam és ő volt a legkedvesebb!!! szóval ha csúnyán néznek, akkor is mosolyogj! Nálam nagyon bevált!!

fogadott dokim és szülésznőm volt.

Akkor csak popsitörlőt kellett vinnünk, mást nem.

én nagyon jól éreztem magam, bár túl meleg volt a kórteremben!

Ha van kérdésed, írj privit.

sok sikert!

2010. jan. 4. 19:54
 5/11 anonim ***** válasza:
augusztusban szültem.csak popsitörlőt kelettakkor vinni.a csecsemősökre nem szívesen bíztam a gyereket,a fogadott orvosom rendes volt,1-2szülésznő is,és az ápolókra is fogjuk rá....
2010. jan. 4. 21:18
 6/11 anonim ***** válasza:
válaszolók akik már szültek!mit tanácsoltok ne szüljünk fehérváron?mert én ott szeretnék mintsem hogy veszprémbe én onnan hallottam nagyon sok rosszat.miért csinálják ezt anővérek is?Ők is voltak egyszer első babások,én az vagyok,és lehet nem a legprofibb leszek elsőre,végtére is ők azért vannak hogy tanítsanak nem?Most akkor mit csináljak szerintetek?fogadott orvosom nincs és szülésznőm sincs,így még rosszabbra számíthatok????
2010. jan. 5. 09:51
 7/11 anonim ***** válasza:
jobb mint veszprém!!!!ha jó orvost fogszki,nem lesz baj.a szülésznők is aranyosak.meg1-2ápoló is,a csecsemősöket meg kikerülöd....
2010. jan. 5. 09:57
 8/11 anonim ***** válasza:
de nyugodtan szüljél Fehérváron. Csak ne lepődj meg ha nem sok segítségeT
2010. jan. 5. 09:57
 9/11 anonim ***** válasza:

kapsz. Fel kell venni a pléhpofát és kiharcolni, ha el akarsz érni valamit. És tanácsot kérni előre, hogyan kell egy babát gondozni és akkor nem is leszel rájuk szorulva.

Összeségében nem kell fogadott orvos, szülésznő, mert nagyon nagy részük rendes és odaadó (én egyetlen kivételt tudok az a Schwarzinger doktor) aki bunkó és hanyag, ha ő lesz ügyeletben, akkor nem biztos, hogy jól jársz. De rajta kívül én mindenkivel elégedett voltam.

2010. jan. 5. 10:03
 10/11 anonim ***** válasza:
hát igen sajnos a swarzinger dokival egyett értünk,én sem vagyok túlságosan megelégedve vele,pedig sokat nem voltam nála.nem tudom hogy lehet egy orvos ilyen,aki életekért felel.csak reménykedhetem hogy nem ő lesz:)köszönöm a választ!!!
2010. jan. 5. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!