Halvány pozitív x epil teszt. Most akkor terhes vagyok?
Mi van? Januárba elvetettél egy gyereket ès most megint terhes vagy? Szuper termékeny vagy hallod-e?
2014. márc. 30. 15:18
Nem elvetélt abortusza volt. Bár számomra így is marad egy kérdés, abortusz, vetélés, missedab esetén nem kell 3 hónapot várni, hogy egy kicsit regenerálódjon a szervezet?
2014. márc. 30. 15:35
"Nem elvetélt abortusza volt. "
Igen, én is ezen csodálkozom, azért írtam, hogy: "januárban ELVETETTÉL egy gyereket" Nem azt írtam, hogy elvetélt, hanem hogy elvetette, gondolom nem kellett neki.
Ezért érthetetlen, hogy akkor most megint terhes...ennyire hogy lehet valaki nemtörődöm? vagy ez is a védekezés egy formája?
2014. márc. 30. 16:09
igazad van félre olvastam, bocsi.
2014. márc. 30. 18:32
15/20 A kérdező kommentje:
milyen alapon ítélsz meg te engem, hogy elvetettem? "gondolom nem kellett neki" honnan veszed, hogy nem?? írtam, hogy miért volt?szerintem nem, addig meg nem kéne hozzászólni még nem tudod, főleg ilyeneket. Melyik nőnek ne kéne a gyereke? van olyan? na mindegy. amúgy még mindig nem jött meg, tesztet azóta nem csináltam :) köszönöm azoknak akik normálisan tudnak még írni
Valóban semmi közünk a részletekhez, csak hát azért nem tagadhatod, hogy furcsa a szitu. Én inkább a saját érdekedben tettem ezt szóvá, mert bármi is volt az oka várni kellett volna legalább 2-3 mesit, mert ez nem annyira tesz jót a szervezetednek sem a babádnak. Nekem missedabom volt (12 hetesen) és utána egyszer megjött majd nem jött meg és terhes voltam. Mondta a doki, hogy kellett volna várni 3 hónapot (mondta ezt előre is, de türelmetlen voltam) és majd nem a következő babám is elment. Kórházban voltam 1 hetet , gyógyszert szedtem és egy kiló magnéziumot ettem meg.
2014. márc. 31. 16:42
17/20 A kérdező kommentje:
ez így már sokkal másabb, és sajnálom, hogy így alakult, de engem eléggé szíven ütött a "gondolom nem kellett neki" nem értem miért kell egyből a legrosszabbat feltételezni :S
Mert azt írtad abortuszod volt....
Nem azt, hogy elvetéltél vagy missab...nem ugyanaz!
2014. márc. 31. 19:09
19/20 A kérdező kommentje:
tegnap megjött viszont már nincs meg. nem tudom most mi van :(
Szerintem menj dokihoz (ha még azóta nem tetted meg).
Egyébként a teszteken azt írják, hogy mindegy mennyire erős a csík, akkor is pozitív. (az enyém is nagyon halvány volt, de ott volt a baba. Aztán sajnos a 11. héten kiderült, hogy a 7. héten elhalt a magzat. Ennek most kb. másfél hónapja, és nekem is azt mondta két különböző doki is, hogy ajánlott legalább 3 hónapot várni az újabb várandósságig, mert ennyi kell a szervezet regenerálódásához, és így kisebb az esélye az újabb vetélésnek).
2014. ápr. 15. 19:09
Kapcsolódó kérdések: