Terheléses vércukor eredményem rossz lett? Mit csináljak, bővebben lent.
Hát fantasztikus lett az eredmény: 0' 5,4, 60' 8,9 120' 10,8!!! Szóval még jó, hogy ragaszkodtam a vizsgálathoz, mert ha a dokin múlik, minden rendben! Büszke vagyok magamra, hogy nem szóltam be neki! Elküldött diabetológiára, szerinte elég lesz a diéta. Ma már időpontot sem tudtam kérni, majd holnap, meg szólnom kell, hogy sürgős, mert terhes vagyok!
Meg kell, hogy mondjam, hogy teljesen ki vagyok. Nem tudom, hogy fog ez menni és nem azért, mert nem ehetek édességet (nem mintha nem imádnám), de én nem szeretek a kajával foglalkozni (enni igen :-)), nem is nagyon tudok főzni. Meg ennyiszer enni, a 2 évestől nem igazán érek rá. Ma is még csak egyszer ettem, ebédet. Majd most még eszem valamit. Játszótér helyett otthon maradunk, mert anyának állandóan ennie kell. Meg viszem a játszóra a vacsit, hát vicces.
Meg egy normális kajából, hogy egyek? Ezt ti, hogy csináljátok, mondjuk csinálsz rizses húst, barna rizsből, de most honnan tudjam, hogy az egész adagból mennyit ehetek én? Meg egyáltalán mit esztek? Egy csomó zöldséget utálok, pl tök, uborka, padlizsán, cukkini, patiszon. Amit szeretek, abba vagy túl kevés a szénhidrát és ehetném kilószámra, hogy elég legyen vagy túl sok és nem nagyon lehet enni. Arról nem beszélve, hogy baromira szarul állunk anyagilag, nem tudom, hogy miből veszem meg a diétás kaját. Úgyhogy totál depis vagyok! Majd írok, hogy mi volt a diabetológián, meg mikor tudok menni. Persze, ha érdekel valamit.
Aki tud válaszolni, írja már meg, hogy mondjuk, hogy néz ki egy átlagos napi kajája! Köszi
Később írok neked, kicsit össze kell szedni a gondolataimat. Ha van email címed, add meg, egyszer összeírtam, hogy mit mondott a dietetikus, mikor mit ehetek, beszkennelem és elküldöm.
Ne ess kétségbe! Csak az első két hét szar, oda kell figyelni, aztán megy rutinból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!