Tényleg függ a testalkatodtól, így általánosságban kimondani, hogy igen sok, szerintem nem lehet...
Én is 22. hetes vagyok, eddig plusz 5-6 kg, ami kimondva számomra is baromi ijesztő, de vékony voltam nagyon... védőnőm szerint minden ok...
2014. márc. 29. 11:02
12/15 anonim válasza:
szerintem is sok. én 30 hetes vagyok és 4 kilót híztam eddig összesen, de abból több mint másfél kiló csak a baba. de nyilván a genetikának is sok köze van hozzá, mert csomó édességet eszek és nem hízok, ismerősöm meg szinte csak egészséges ételeket, zöldségeket meg gyümölcsöket eszik és nagyon sokat felszedett.
2014. márc. 29. 12:07
13/15 anonim válasza:
Sok, igen. De figyelj, én 23 hetesen tartottam 8 kiló plusznál. Most vagyok 32 hetes, és azóta csak 1 kilót híztam, tehát most tartok 9-nél. Odafigyelek azóta, hogy mit eszem, mert engem is sokkolt, hogy megugrottak a kilók...Egyébként az első babámmal is ez volt...A terhességem első harmadában jött fel rám kb 10 kiló, utána még plusz 3 az utolsó harmadban, ami azért nem olyan sok már. Fel a fejjel, lehet, hogy Te is ilyen típus vagy, mint én, a lényeg, hogy figyelj oda az étkezésedre, és akkor nem lesz gond, sikerélményed is lesz! Ajánlom a 180 grammos diétát...beszélj a dokiddal, védőnőddel...szép napot!
2014. márc. 29. 18:37
14/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen súllyal indult. Nem biztos, hogy sok!!
Én 51 kg-mal kezdtem, most a 27. héten járok 63-64 kg-nál. Nekem 12-15 kg lenne a megengedett a kiinduló alkatomhoz és súlyomhoz képest.
Soha nem voltam hajlamos hízásra, mindig jó alakom volt és most bármit eszek nem jó, mert mindentől hízok. Nem nassolok, este nem eszem csak gyümit... de am. szerintem tornával minden korrigálható... Szoptatás után lehet mozogni rendesen ha aktívan sportolsz akkor hátha lemegy. Annyira nem kell aggódni.
Engem csak az zavar, ha fürdőruhára öltözök akkor azért némi felesleg látszik és a régi nadrágjaim sem annyira jók már rám :(
27 hkm
2014. márc. 30. 09:26
15/15 anonim válasza:
A korábbi hozzászólóknak igaza van. Aki nagyon vékonyan esik teherbe, annak megengedett több hízás. Én normál súlyú voltam, és nekem a védőnő azt mondta az elején, hogy kb. 10 kiló hízást "javasol" a végére. Szerencsére annyi is lett (de nem tettem érte semmit). Szerintem alkati kérdés is, de azért a végéig 20 kilónál nem egészésges többet felszedni, hacsak nem ikreket vár az ember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!