Szerintetek 22 évesen korai szülővé válni?
Nem lehet konkrét választ adni, hisz nem ismerünk téged, nem vagyunk egyformák. Attól függ, kinek milyen az élete (buli vagy sem), milyenek a nézetei, mennyire tud komolyan gondolkodni és az élethez állni, mennyire felelősségteljes nem utolsó sorban milyen a párnak a kapcsolata stb...
Ennek semmi köze az egzisztenciához és társaihoz. Itt csak az a lényeg, hogy mit akar és szeretne az adott pár.
Röviden tömören elmondanám a történetem. Igazából lelehet pontozni, nem érdekel, nem vagyok karrierista és elvetemül városi akinek minden fontosabb a párkapcsolatnál, családnál, családalapításnál és akinek csak az lobog a szeme előtt, hogy egyetem, főiskola, bulizás, haverok stb...
A párommal több mint 5 éve együtt vagyunk, együtt élünk már egy jó ideje, jegyesek is vagyunk, hamarosan lesz az esküvőnk és épp a kisbabánkat várjuk.
20 éves vagyok, a párom 23. Ahogy kikerültem a középiskolából, próbáltam munkát keresni, de sajnos nem sikerült (hozzáteszem, nem a Dunántúlon élünk, itt nincs sok munkalehetőség). Majd jó pár hónap elteltével végül ráakadtam egy külföldi állásra. Megpályáztam és sikerült. Hamarosan haza kellett jönnöm, mert kiderült, hogy terhes vagyok :) Nagyon örültünk, mert egyrészt tervezett volt másrészt nem, tehát úgy voltunk vele ha jön jön ha nem nem. Ebből azt akartam kihozni, hogy nem volt meg sajnos a 365 bedolgozott napom. De most őszintén! Valaki mondja már meg, hogy miért kell mindenkire ráerőltetni ezt? Hogy először dolgozzon aztán vállaljon gyereket? A páromnak mióta kikerült az iskolából biztos állása van (halkan megjegyezném, az is lesz), külföldön dolgozik. Van mind a két részről megtakarításunk, félre tett pénzünk. Nem egy ember gondoskodik a leendő családról hanem két fél. Az anyósom is annak idején 17 évesen szülte az első gyermekét, ugyan azokat a nézeteket vallja mint én, hisz ő tudja, hogy milyen fiatalon vállalni gyermeket. Bevallom falusiak vagyunk, nyilván másabban gondolkodunk mint a tipikus városiak, akiknek csak a szája jár, tisztelt a kivételnek.
Lehet mondani, hogy más nyakára szülöm a gyermekem, hisz mindig ezt mondják, de úgyis csak nevetek azokon az embereken :) Nem ismerik se a hátterünket, se engem se senkit. Jobb életem lesz mint nekik ennyi.
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!