Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Orvos probléma. Bővebben. Lent, mert ide nem férne ki.

Figyelt kérdés
Van fogadott orvosom, (Tatabánya, Dr.Pazár Dániel, de ez nem is fontos, csak annak, aki környékbeli) és az történik minden egyes alkalommal, hogy elmegyek hozzá magánrendelésre,ugye havonta, és megkérdi hogy hogy vagyok,ha úgy tartja kedve megvizsgál.UH + 2000 Ft.-ért csinál,de csak ha kérem, mert a kötelező UH-okra beküld az sztk-ba, hogy menjek be beutalóért. Az alap vizsgálat, 7000. És ez csak a két szép szeméért. Nos. Le merem fogadni, számolni sem tud, mert a múlthéten már el sem mentem hozzá, gondoltam minek,úgy is beküld az sztk-ba, így bementem magam,és az ottani doki mondta, hogy nem is 30 hetes vagyok, hanem 28. Így elszámolni valamit. Persze kellemetlenül éreztem magam, de a doki mondta,hogy nem az én hibám ez. Mit tennétek a helyemben? Mert elvileg nála fogok szülni, de így még kétszer is meg fogom gondolni magam. Eszembe jutott az is, hogy majd szülök valakinél, aki bent lesz, és csak szülésznőt fogadok.
2009. dec. 17. 14:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

7 éve . csak lemaradt.

bár csak annyi lenne vele a baj, hogy elszámolja. tévedni emberi dolog. de felelőssége nem sok. kedvesnek kedves, de többet várnék.

2009. dec. 17. 16:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Nyogodj meg. Én is a Pazár doktorúrnál kezdtem, hasonlóan mint te. Soha nem ismert meg a vizsgálatokkor, az átlagos bent töltött idő 10 perc, néha egy kis ultrahang (persze ha vittem magammal gumit, mert még az sem volt nála), ahol persze semmit nem lehetett látni, 12 hetes Uh-t sem csinált, és feladtam. Féltem én is, mi lesz, ha megismer, de nyugi nincs rá esély, mert nem ismeri meg a betegeit. Én azóta átmentem a Lollok doktorhoz, akivel maximálisan meg vagyok elégedve, 8000 Ft a terhesgondozás, amiben minden alkalommal benne van egy normális 4d UH, átlagos bent töltött idő 30 perc. Szóval ne add fel, vannak még normális orvosok,nem kell egynél megragadni, merni kell váltani, mert megéri!!!
2009. dec. 17. 18:24
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Sajnálom, hogy így jártál Te is. Nem is számítottam erre egyáltalán. El fogok menni a Lollok doktorhoz, mert ha tényleg benne van a terhesgondozás árában a 4d uh, az tök jó, pláne ha még figyel is az emberre.

2009. dec. 17. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!