Mit tennétek a helyemben? Orvos probléma. Bővebben. Lent, mert ide nem férne ki.
Engem kikosarazott a szülésznő, hogy csak fogadott orvos mellett vállalnak szülést a szülésznők, Békéscsabán legalábbis!
Én két gyereket szültem választott doki nélkül, most a harmadikat is megpróbálom. Nem a pénz miatt / de persze az is/, így is adtam a dokinak, aki ellátott minket. Egy kicsit csodabogárnak tartanak a szülészeten így, de én nem érzem szükségét. Nem is tudnék választani orvost: mi alapján? Kedves, aranyos, figyelmes, szakértelem? Én ezt hogy döntsem el? Miért rángassak be valakit, ha egy másik orvos már ott van ügyeletben. Szerintetek jobban figyelnek a várandósokra a fogadott orvosok? Tényleg kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra!
Köszönöm a válaszokat!
Még valami, amit elfelejtettem leírni. Amikor bejött az új influenza dolog, rögtön hívtam, hogy szerinte beoltassam-e magam. Mit mondott? Azt, hogy majd menjek be hozzá a magánrendelésére, és majd megmondja. H, ekkor aztán rendesen ledöbbentem. Rá hétre, mondtam a férjemnek, hogy hívja fel, és kérdezze meg újra. Akkor már válaszolt. Azt, hogy ne, de ez most nem ide tartozik.
Egyébként... kell hogy szóljak neki? Hogy már nem akarok hozzá járni? Mi van ha találkozok vele az sztk-ba? Bár nem hiszem hogy annyira emberi, hogy megismerne.
Én még nem szültem,de nálam is dilemme, hogy legyen-e fogadott orvosom, mert akihez járok, magánklinikán vezet szülést és ezt nem engedhetjük meg magunknak. Amiért hozzászólók az az, hogy nem nagy baj, az, ha a doki elszámolta. Ez nagyon sokszor megtörténik. Az Uh. méretek alapján számol a gép egy kort, az utolsó menzesz szerint a doki egy másikat. Én 7 hetesen mentem dokihoz, azt mondta a terhességem 5 hetes a méretek alapján, a 12. héten 14 hetesnek mondott a szonográfus, a 18.-on 20 hetesnek...tehát a kora az amit én gondoltam. De hát ez nem érdekes. Fontos, hogy egészséges legyen. Ha csak ez volna a gond a dokival akkor nem érdemes mást választani, de ha úgy érzed nem figyel rád, vagy kétségek vannak benned, hogy megtesz-e mindent amit kell értetek, ne habozz! Keress másikat, aki végigkíséri a terhességedet! Sok sikert! Egészséges kisbabát!
21 hetes kismami
Én biztos nem tisztelném meg tobbet a jelenlétemmel ezt a dokit és te meg fizetsz egy ilyen embernek na ne!
nyugodtam valtsál é menj máshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!