Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj lehet a babócával?

Baj lehet a babócával?

Figyelt kérdés

8 hetes kismama vagyok és nincs semmi tünetem. Amikor megtudtam, hogy kismama vagyok akkor sem voltak igazán erősek. Annyi van, hogy a melleim nőttek és kicsit érzékenyek és esténként van egy kis émelygés/hányinger.

Csak jövőhét csütörtökön kell mennem orvoshoz megint. Először 2 hete voltam, akkor volt már szívhang is. köszönöm előre is!

2014. márc. 26. 14:57
 1/5 kíváncsicska ***** válasza:
Ne aggódj nekem sem volt semmi tünetem.Sem hányinger, sem émelygés sem semmi kívánósság.",5 éves egészséges kislányom van.Sőt a terhesség elején fogytam is.Összesen 7 kg-ot szedtem fel.Míg a húgom szinte végig hányingeres volt és ő hízott 25 kg-ot.Ne aggódj, minden szervezet máshogy reagál a terhességre.Én szerencsésnek gondoltam magam hogy minden kellemetlen mellékhatás elkerült :)
2014. márc. 26. 15:05
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszodat! azért kérdeztem mert olyat is hallottam, hogy akinek elmúltak a tünetei annak a köv. vizsgálaton már baba sem volt :(
2014. márc. 26. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak a 8. héten kezdődtek igazán a tünetek, és a 13-14. hétig tartottak. Ne izgulj, nincsenek törvényszerűségek.
2014. márc. 26. 15:15
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! remélem nem lesz baj. várom már a következő vizsgálatot! :)
2014. márc. 26. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem ez a második terhességem, most a 26. hétben vagyok. Egyik terhességemnél sem volt szinte semmi tünetem. Most még a hasam sem nő úgy szerintem, ha nem mozog, néha észre sem veszem, hogy terhes vagyok. Ne aggódj!
2014. márc. 26. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!