Előfordulhat a terhesség első trimeszterében barnás folyás? Vagy ez mindenképpen rosszat jelent?
És ha minden rendben, pihenj sokat, semmi hirtelen, gyors mozdulat, és 2 kg-nál nagyobb cuccott ne emelj fel, no szex a 12. hétig! Nem mindegyik orvos mondja el, de tapasztalatból tudom, (sajnos!) ez nagyon fontos.
Írd meg majd, hogy vagy!
Szorítok!
nagyon sok erőt és egészséget kívánok. legközelebb biztos sikerülni fog. gondolj arra, hogy biztos olyan rendellenessége volt, ami az élettel összeegyeztethetetlen, nem lett volna egészséges. (hasonló cipőben járok).
most vitaminokat szedek, erősödök és pár hónap pihenés után újra kezdjük. pihenj sokat és ne agyalj sokat rajta. (én azt tettem :( ) az életnek tovább kell mennie, családodnak szüksége van rád. ha egy baba meg akar születni akkor mindent megtesz azért, hogy meg is szülessen :) újra jönni fog :)
kellemes ünnepeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!