1000 mg-os C-vitamin kapható? Milyen és mennyiért?
Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 13:40
1/8 anonim válasza:
kapható, de a helyedben én 500 mg-ost vennék. A normál táplálkozással is viszel be c vitamint, ha még mellé terhes vitamint is szedsz, akkor abban is van. Így, mivel a napi max adag 1000 mg-ot nem haladhatja meg, ha beveszel egy 1000 mg-ost, az már sok...
Saját tapasztalat, én 500-ast szedtem nátha miatt 3-4 napig az elevit mellé, meg mellé toltam a citrusféléket, és utána tele volt a vizeletem c vitaminnal és ami mégrosszabb, cukorral - valószínűleg a c vitamin miatt. Kérd ki a védőnő véleményét ha beteg vagy, hogy mennyit szedhetsz.
Az árakat egyébként nem tudom, de tudom hogy van 1000-es kiszerelés
2014. márc. 25. 13:42
2/8 A kérdező kommentje:
Nem szedtem és nem is szedek terhesvitamint, csak magnéziumot.
2014. márc. 25. 13:44
3/8 anonim válasza:
dm!!
2014. márc. 25. 13:49
4/8 anonim válasza:
A Juvitának van 1000 mg-os C vitaminja, 1200-1500 Ft körül van a 30 darabos, szerintem elég húzós ár… És nem is tudom, hogy szükség van-e ekkora mennyiségű C vitaminra.
2014. márc. 25. 13:50
5/8 anonim válasza:
és miért akarsz most c vitamint szedni? beteg vagy, vagy mi? Én inkább terhes vitamint szednék, az multivitamin a te szervezetednek, elegendő kálciummal, c vitaminnal, mindentől nem véd meg, de segít tartalékot képezni a szervezetedben. Mindegy melyik fajtát, de kezd el szedni, jobban jársz anyagilag is mintha külön külön vennéd meg ezeket. a Magnéziumot is felesleges külön szedni, és nem is szabad azt sem nagy mennyiségben. Csak akkor szedni ha keményedsz vagy görcsölsz.
2014. márc. 25. 14:16
6/8 anonim válasza:
C vitamin teva :) max 1000 ft 60 db os 500 mg os :)
2014. márc. 25. 14:38
7/8 anonim válasza:
A C vitamin a vizelettel kiürül a szervezetből, nem hinném hogy túl lehet adagolni. Én egyetlen mellékhatásáról tudok: sok gyomorsavat csinál, én emiatt nem tudom szedni sajnos az 1000 mg-osat. Ha bírja a gyomrod, vegyél nyugodtan, de ha lehet, elnyújtott felszívódásút, mert különben nagyon gyorsan kiürül a vizelettel és majdnem hiába szeded. Amúgy nekem is mindig talált C vitamint a védőnő a vizeletemben, mert sok gyümölcsöt ettem, de ez nem volt soha probléma, sőt!:)
Semmi probléma ha van a vizeletben... ott ürül ki ha van felesleg. Én innen rendelem a kalcium magnézium port. Nagyon nagyon jó, nem keményedek annyit. Abban is van 500mg igaz forró vízben kéne oldani, de csak langyosban szoktam így az sem veszik el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!