Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1000 mg-os C-vitamin kapható?...

1000 mg-os C-vitamin kapható? Milyen és mennyiért?

Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:

kapható, de a helyedben én 500 mg-ost vennék. A normál táplálkozással is viszel be c vitamint, ha még mellé terhes vitamint is szedsz, akkor abban is van. Így, mivel a napi max adag 1000 mg-ot nem haladhatja meg, ha beveszel egy 1000 mg-ost, az már sok...

Saját tapasztalat, én 500-ast szedtem nátha miatt 3-4 napig az elevit mellé, meg mellé toltam a citrusféléket, és utána tele volt a vizeletem c vitaminnal és ami mégrosszabb, cukorral - valószínűleg a c vitamin miatt. Kérd ki a védőnő véleményét ha beteg vagy, hogy mennyit szedhetsz.

Az árakat egyébként nem tudom, de tudom hogy van 1000-es kiszerelés

2014. márc. 25. 13:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem szedtem és nem is szedek terhesvitamint, csak magnéziumot.
2014. márc. 25. 13:44
 3/8 anonim ***** válasza:
dm!!
2014. márc. 25. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:
A Juvitának van 1000 mg-os C vitaminja, 1200-1500 Ft körül van a 30 darabos, szerintem elég húzós ár… És nem is tudom, hogy szükség van-e ekkora mennyiségű C vitaminra.
2014. márc. 25. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
és miért akarsz most c vitamint szedni? beteg vagy, vagy mi? Én inkább terhes vitamint szednék, az multivitamin a te szervezetednek, elegendő kálciummal, c vitaminnal, mindentől nem véd meg, de segít tartalékot képezni a szervezetedben. Mindegy melyik fajtát, de kezd el szedni, jobban jársz anyagilag is mintha külön külön vennéd meg ezeket. a Magnéziumot is felesleges külön szedni, és nem is szabad azt sem nagy mennyiségben. Csak akkor szedni ha keményedsz vagy görcsölsz.
2014. márc. 25. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
C vitamin teva :) max 1000 ft 60 db os 500 mg os :)
2014. márc. 25. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
A C vitamin a vizelettel kiürül a szervezetből, nem hinném hogy túl lehet adagolni. Én egyetlen mellékhatásáról tudok: sok gyomorsavat csinál, én emiatt nem tudom szedni sajnos az 1000 mg-osat. Ha bírja a gyomrod, vegyél nyugodtan, de ha lehet, elnyújtott felszívódásút, mert különben nagyon gyorsan kiürül a vizelettel és majdnem hiába szeded. Amúgy nekem is mindig talált C vitamint a védőnő a vizeletemben, mert sok gyümölcsöt ettem, de ez nem volt soha probléma, sőt!:)
2014. márc. 25. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=xEHvnuYip70

[link]

Semmi probléma ha van a vizeletben... ott ürül ki ha van felesleg. Én innen rendelem a kalcium magnézium port. Nagyon nagyon jó, nem keményedek annyit. Abban is van 500mg igaz forró vízben kéne oldani, de csak langyosban szoktam így az sem veszik el.

2014. márc. 26. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!