Inkotencia terhesség alatt?
Nálam is jelentkezik néha sajnos, tisztasági betét :S
Mivel nagyon tudja nyomni a baba a hólyagot, nekem legalábbis nem segít a torna. :(
Mintha én tettem volna fel a kérdést!! :) ugyanez van velem is! Kicsit is van pisi a hólyagomban ès tüsszentek rögtön jön pici...
Az elsö terhessègem közben és utàn sem volt ilyen... Most 12 hetes terhes vagyok és szinte mindennapos... :(
És úgy tudom terhessèg alatt nem szabad intimtornàzni, vagy csak a 12. Hétig? Ebben nem vagyok biztos. De anyukám (3 szülése volt) azt mondta ha ezt s babàt is megszülöm utàna pàr hónap /év alatt meggyógyul magától. Hát nem tudom, ha megszuletett a második kisbabàm, én amint lehet elkezdem az intimtornát. Talán előbb gyógyul. :)
5-ös válaszoló vagyok.
Én sztk-ba jártam egy gyógytornászhoz terhesség előtt, alatt és után is. Ő állított össze személyre szóló gyakorlat sort, amit csinálhattam terhesség alatt is. Nem sokban tért el a terhesség előttitől, csak pár gyakorlatot kellett kihagyni, illetve kisebb intenzitással végezni, valamint volt plusz feladat, ami a szülésre készíti fel a gátat. Én a kriston féle intimtornát nem ismerem, én a klasszikust csináltam/om. Kérdezz rá az orvosodnál, hátha nálatok is van lehetőség ilyen gyógytornára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!