Az baj, ha terhesség 23. hetében kissé felpuhult portciot állapít meg az orvos? De viszont zárt a méhszáj
Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 08:12
1/3 anonim válasza:
A kissé felpuhult méhszáj ebben az esetben az jelenti, hogy zárt ugye a méhszáj, de nem zár olyan szorosan. Ez még nem jelenti, hogy biztosan ki fog nyílni, de ha kinyílik is, mondjuk egy ujjnyira később, az se olyan nagy probléma, nekem a terhesség utolsó 6 hetében már nyitva volt. De ez se jelent könnyű és rövid szülést (mert sokan mondják - persze van eset, amikor igen), mert nekem is oxyt adtak, annak hatására kezdtem tovább tágulni..
2/3 A kérdező kommentje:
De végülis az még nem baj?szedem a magnéziumot 3*2. Meg pihenek sokat.remélem nem nyílok ki
2014. márc. 23. 11:55
3/3 anonim válasza:
Nem baj, de minden esetre vigyázz magatokra.:) Mértékkel mindent és pihenj, amennyit csak bírsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!