Terhesvitamin pro és kontra. Ti hogyan látjátok? Szedjem, vagy ne? 7hkm
Figyelt kérdés
A dokim szerint már a baba fogantatása előtt kellett volna, h szedjek terhesvitamint. ( Másfél évig szedhettem volna nyakra-főre...) Nem rég derült ki, hogy sikerült a baba, viszont a dokim mondta, h most már úgyis mindegy, szedjek csak folsavat. Na most akkor?! Ti mikor kezdtétek el szedni? Van olyan, aki esetleg nem is szedte?2014. márc. 22. 12:59
11/13 anonim válasza:
Ártani nem árt valamennyit meg egyértelműen használ, így szerintem nem is kérdés.
12/13 anonim válasza:
Én 6-tól 12. hétig szedtem folsavat, utána matruelle-t. Megvoltam róla győződve, hogy végig szedni fogom. A 20. héten fogyott el, aztán úgy voltam vele, hogy majd rendelek. Nem volt semmi problémám, így nem tettem. Közben volt vérvétel és tökéletes lett a vérképem, így semmi nem indokolta számomra, hogy újra elkezdjem. Azóta sincs semmi baj, jövő héten lesz vérvétel, újra megnéznek mindent. A védőnőm azt mondta, volt, akinek abba is kellett hagyni a vitamin szedését, mert nem volt jól tőle. Szerintem embere válogatja. 31 hkm
13/13 anonim válasza:
Szerintem a vitamin pont egy olyan dolog, amiből mindne ember sokkal kevesebbet visz be a szervezetébe annál, amennyit kellene. Szóval én mindenképp szedném. Persze meg lehet lenni nélküle is jól (egy darabig biztos), de azért tuti hogy használ.
Gyors példa: világ életemben tökéletes volt a vérképem, egész terhesség alatt is. De miután elkezdtem szedni a vitamint, éreztem, hogy sokkal több az energiám, és jobban is érzem magam, valamint a frontokra előjövő fejfájások mennyisége is lényegesen csökkent.
Szerintem ezt érdemes elolvasni :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!