Kire hallhassak, a háziorvosra vagy a nőgyógyászomra?
Teljesen tanácstalan vagyok, a múlt hétig teljesen nyugodt voltam.
A 20. héten voltam a 2. genetikai UH-on. A dokim megkérdezte ismét, hogy miket szedek. Mondtam, hogy az X terhesvitamint hébe hóba, kálciumot a fogam miatt és a folsavat. Azt mondta rendben van, folytassam tovább, szedhetem továbbra is így a terhesvitamint. Egyébként nagyon rendes doki, munkájára alapos stb...
A múlt héten voltam belgyógyászatin, megvizsgált a háziorvos, ő is megkérdezte, hogy mit szedek. Elmondtam neki ugyanúgy mindent mint a nőgyógyászomnak. Először azt mondta, hogy vagy D-vitamint vagy terhes vitamint kellene szedtem. Mondtam neki, hogy akkor legyen inkább a D-vitamint mert az olcsóbb, ő meg rávágta, hogy legyen inkább a másik.
Most akkor kinek kellene hinnem? Szerintem a nőgyógyász többet tud "rólam" .
Szerintem az étkezésem is jó, sok zöldséget és gyümölcsöt eszem, illetve házilag készített dolgokat.
Az 5 hónap alatt eddig egyszer vettem terhesvitamint, az is csak 30 darabos volt. Eleinte naponta szedtem majd kétnaponta.
23 hkm
A védőnőm is és a dokim is azt mondta, hogy tökéletes minden.
Próbálok persze nem gondolni rá, csak így első babásként izgulok nagyon, hogy minden rendben legyen a picivel.
Sokan azt mondták, hogy a terhesvitamin növeli a baba súlyát is...
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként az az X terhesvitamin a Gravida. Ebben minden benne van. Oké, hogy ajánlják, de ez is a pénzbeszedésre megy valamilyen szinten.
Igen, magam is jó vitaminnak tartom, a többihez képest annyira nem is drágállom, csak szeretem beosztani a pénzt és spórolni. Azt a 3000 valamennyit inkább a babára költeném :)
De nem vagyunk egyformák, ki hogy gondolkodik.
Mindenképpen figyelembe veszem a tanácsod!
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!