Családi perpatvar a baba miatt. Hogyan tovább?
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz. A te helyzetedben maradnék édesapáddal, főleg, hogy van elég hely - és ahogy leírtad - , harmónia van. Erre pedig nagy szüksége lesz neked, a bábának és a pároddal való jó kapcsolatodnak is. Sem pénz, sem ház, sem akármi más nem ér többet annál, hogy az akit szeretek ott legyen mellettem és támogassuk egymást lelkileg. És nem utolsó sorban valószínűleg párod is megbánná, ha kimaradna a picur első éveiből. Én nagyon szomorú lennék minden nap, ha nem láthatnám a párom és így nem tudnánk felnevelni a közös! gyermekünket együtt boldogságban.
A fundamenta lejártáig már biztos nincs sok idő, sőt mivel ilyen nagy ez a ház én még azon is elgondolkodnék, hogy ottmaradjunk és ennek a háznak az esetleges felújítására fordítanám a lejárati összeget.
Remélem minden rendbe jön, sok boldogságot kívánok és persze boldog babavárást! :)
32 hetes hasonló helyzetben lévő kismama :D
Ne költözz.
Kezd el dolgozni,ha már van lehetőség,párod majd megbékél a gondolattal.
És amikor megszületik a kicsi,majd rájön,hogy a munka után veletek töltött idő megéri a maradást.
Jó példa erre,amikor a szülő azt hiszi,hogy felnőttként is dirigálhat a gyereknek.
Az ilyen emberekkel minden kapcsolatot megszakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!