Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha befordult a baba hol érzem...

Ha befordult a baba hol érzem inkább a rugást?

Figyelt kérdés
Mindig két oldalt érzem. Nem vettem még észre,hogy kinyomná magát. Tegnap este viszonyt a köldököm jobb oldalánál csinált vmit,ami nagyon fàjt. 29hetes vagyok
2014. márc. 21. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Én, onnantól, hogy befordult a fiam, a jobb bordáim alatt éreztem a rúgásait, kb. ott volt mindkét lábacskája. És eléggé oda tudott rúgni. 30 hét körül fordult meg és 32 hét körül valamire annyira rátelepedett, hogy napokig, mintha be lett volna csípődve valami a legalsó bordámnál, nehéz volt felegyenesedni is. De a java majd csak az utolsó hónapban jön!:)
2014. márc. 21. 10:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 28.hettol volt befordulva, es vegig a jobb oldalt a bordaim alatt ereztem en is a rugasokat jobb oldalt lentebb meg feszitett. 36.heten szultem vegul surgossegi csaszarral koldokzsinor prpblemak miatt, de a lanyom jobb karjan izomletapadas volt eleg sokaig es mondta a doki h valoszinuleg elnyomodott bennem amiert sokaig egy pozban volt...hmm passzolom h ez lett volna-e tenyleg a gond de nem cafolom. :-) 13 hos
2014. márc. 21. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem a 27. héten már be volt fordulva. jobb oldalt érzem a bordáim alatt én is, néha kicsit lejjebbb is rúg jobb oldalt, ami nagyon szokott fájni (főleg azért mert ott van egy másfél éves műtét hegem :D).
2014. márc. 21. 16:16
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem a 13. és 18 hét között fordult fejvégű fekvésbe (a kettő között nem volt ultrahang, ezért nem tudom a pontos hetet)

én is legtöbbször azt érzem mint az előzők, fent a rugdosó tappancsait

a többit hosszú lenne leírni, mikor érzek mit és hol, a lényeg, hogy a köldököm körül én még soha nem éreztem fájdalmat, sőt sehol, csak egyszer, de akkor nagyot, amikor tüsszentettem, de azt a rekeszizmom körül.

2014. ápr. 1. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!