Befordult a baba fájhat ettől jobban a hasam?
ez a befordulástól van !
nekem is ezek voltak a tüneteim, mellesleg nyom lefele a baba , én óránként járok pisilni de csak csorog, és azért mert éppen akkor eltalálja a hólyagomat..
szóval ez mind rendben van.
ne aggódj.
36 hetes kismama
Ne aggodj! Ettol fajhat! Nekem meg feszitett is a feje. Es amikor rugott, illetve nyujtozkodni probalt, akkor meg jobban fajt. Volt, hogy egy ideget nyomott el a nagy nyujtozkodasban, olyankor nem tudtam raallni az egyik labamra amig el nem mozdult onnan. Volt, hogy 2 percig is mozdulatlanul alltam es vartam, hogy visszakapjam a labamat.
A mehszaj nyilasat pedig elmeletileg nem erezheted. En ugyanezt kerdeztem a dokitol, es azt mondta, hogy az nem erezheto.
Kitartast es jo egeszseget nektek!
Én is így vagyok 3-4 hete, mióta befordult. Mihelyst mozgok, feszül. Alig tudok emiatt menni, mert ha valahová elindulunk az nagyon nem tetszik neki, de az se, ha pl. mosogatok.
A félelem amúgy részemről is megvan a méhszájjal kapcsolatban, ma megyek dokihoz, így délre már megtudom, hogy az ok-e.
31+3 hkm
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, sokkal nyugodtabb vagyok, hogy más is tapasztal ilyet:-)
Én január 5-re vagyok kiírva de a tegnapi UH méretek szerint a gép jan.2-t írt ki. Vagy kicsit nagyobb baba lesz vagy előbb megszülünk:-) Még egyszer köszönöm mindenkinek és további Jó egészséget kívánok Nektek is:-)
3as! Én megéreztem a méhszáj nyílását, és ez volt a szerencsém, mert különben 32. héten megszültem volna. Erős, feszülős érzés a baba mozgásától függetlenül, folyamatosan+ görcsölés, keményedés, derékfájás. Szóltam a dokimnak, megvizsgált, jól éreztem: 2000-ről 1100 lett a méhszáj, másnap már benn voltam a kórházban: agyontömködtek magnéziummal, infúzióval, szigorú ágynyugalom, nem kelhettem fel, csak wc-re és enni mehettem. 1 hét után hazaengedtek, de itthon csak feküdnöm szabad. Lassan, óvatosan csinálok mindent, ami olyan, a férjem magára vállalta. A kisruhákat kimostam, vasaltam... Viszont ülni és menni nem bírok. Azonnal keményedek és ki sem lazul, amíg le nem fekszek...
A kérdezőnek! A baba feszít, ez tény, de még nem biztos, hogy úgy marad, még fordulhat... De remélhetőleg nem fog! Az enyém sem tette, ő pedig állandóan fejvégű volt, remélem nem szülés jut eszébe változtatni... A méhszáj nyílását a hüvelyedben érezheted, ha fentebb, az csak a baba! De ha szeretnél megnyugodni, hívd fel az orvosod, de 28 hetesen van egy kötelező belső vizsgálat, ahol a méhszájat nézik...
35+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!