Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, hogy a 30 heti...

Létezik, hogy a 30 heti uh-gon már befordult baba még kijöjjön onnan? 35 hetes vagyok most, már vagy 2 hete, teljesen úgy érzem keresztben fekszik.

Figyelt kérdés
A 30 hetes uh-ot aki csinálta, azt mondta, hogy már onnan nem szoktak kifordulni, csak a tengelye körül mozognak. Csak hétfőn megyek uh-ra, de /szerintem/ a fejét és a kis lábait mindig a hasam két oldalán érzem kinyomni vagy tévedhetek?
2013. nov. 22. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is fejvegu volt a 20ik es a 32ik uh-on is. Tegnap voltunk CTT-en es most is fejvegu,de kifliben fekszik. Nekem is a bordam alatt, oldalt szokott nyomakodni. (mint kiderult tegnap az a kis laba).Ugyhogy ne aggodj, csak kicsi neki a hely!

37 hkm

2013. nov. 22. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Ctg akart lenni, csak elirtam! :)
2013. nov. 22. 15:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok akkor, hétfőn nekem is a 36. heti CTG lesz. Köszönöm.
2013. nov. 22. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Én meg szoktam ijedni, mert sokszor teljesen úgy érzem, mintha harántfekvésben lenne, de a 30. ultrahang óta eddig mindig fejvégű volt. :) Azért szoktam neki mondani, hogy ezt a pár hetet már bírja így ki, ne forduljon át az utolsó pillanatban.. :)

38 hkm

2013. nov. 22. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!