Ha keresztben van a baba, császároznak?
Figyelt kérdés
Még csak a 30. hétben vagyok,tudom még van ideje befordulni.De érdekesen helyezkedik el,mert a feje a bordáimnál a jobb oldalamon,a lábai meg a bal combom felett.Nem tudom érthetoen írtam-e le.Ebben a helyzetben van már jo ideje,olyan mintha ,nem is akarna elmozdulni.2. baba,az elso már a 26 héten befordult.A doki nem mondott semmit,hogy baj lenne abbol ,hogy még nem fordult be.Ha valaki volt igy kérem válaszoljon.koszi2009. jún. 24. 16:02
1/5 anonim válasza:
Szia!!
Az első fiamat az orvos fordította be szülésnél.(nem volt egyszerű)
A második is harántfekvéses volt,de a 33,héten befordult!!!!
2/5 anonim válasza:
Jaj első vagyok.
Ha az orvos nem vállalja a befordítást (ami nagyon ritka) akkor sajnos császár.
3/5 A kérdező kommentje:
és azt hogy csinálja? fájdalmas?
2009. jún. 24. 16:17
4/5 anonim válasza:
Nem kellemes!!!
Tiszta oxigént nyomtak az számra és amíg kába voltam felnyúlt,megfogta a fejét a bébinek és befordította.Utána
30perc múlva megszületett a babám.
5/5 anonim válasza:
Jézusss, ilyet még nem is hallottam...de jó tudni h van ilyen is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!