Lehet baja a babának?
Nem tudtam, hogy babát várok, és néhány hónapig még nem is terveztük, így elég sokat jártunk bulizni, persze alkoholt is ittam, hetente 3-4szer is akár. Cigiztem is, napi egy doboz minimum elment. Sőt, néhány szem fájdalomcsillapítót is bevettem az elmúlt egy hónapban fogfájásra.
Ma, a mensi kimaradása után egy nappal teszteltem pozitívat, gondolom 4 hetes lehetek.
Lehet baja a babának? :(
Dokihoz csak jövő hét közepére kaptam időpontot, nagyon aggódom. :(
Szia, én ugyanígy vártam a kislányomat, pont karácsony és szilveszter volt, céges bulik, barátok, szilveszterkor is ittam rendesen meg cigiztem is, nagyon féltettem a babát, elmondtam őszintén az orvosnak, hogy mi volt.
Elvileg nem árt tervezni a babát, hogy a lehető legjobb állapotban legyen a szervezeted a fogadására, szóval ne legyél vitaminhiányos, ne legyél nagyon elsavasodva stb. de szerintem ha most abbahagysz minden káros szenvedélyt, nem fogsz ártani a kicsinek.
Én mindig azokon az "anyukákon" vagyok kiakadva, akik képtelenek a cigit letenni még terhesen is. Mérhetetlen önzőségre vall. Amikor a kislányom született, egy szobában feküdtem egy nővel, aki cégig cigizett és pont ezért befektették 7 hónaposan a kórházba, mert nagyon fejletlen volt a babája. Még az sem volt neki elég, ugyanúgy óránként rohangált le cigizni, mert majd' megőrül... Aki ennyi áldozatot nem képes hozni a gyerekéért, mi várható el később? Megmérgezte a saját tehetetlen gyerekét és a fejlődésben is visszamaradt, mégsem érdekelte.
Na de jól elkanyarodtam, szóval ne izgulj, biztos, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, vigyázz nagyon magatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!