Ilyen hogy fordulhatott elő? Mit fognak most csinálni?
Több mint egy hete, elmentem nőgyógyászhoz SZTK-ba, mert az utolsó menstruációm január 14.-én volt, a tesztek pedig mind pozitívak voltak. Az orvos csinált citológiát,rákszűrést, megnézte a méhemet és azt mondta hogy nagyobbnak érzi.Azt mondta ha bebizonyosodik a terhesség keressem fel a kerületi védőnőt. Elküldött a kórházba uh-ra egy papírral,ahol közölték hogy igen, élő magzatról van szó, megmérték a méretét meg volt szívhang is. Elkérték a papírt amit az orvos adott, de én úgy távoztam hogy egy darab papírt nem kaptam senkitől. A nő, aki csinálta az uh-ot azt mondta elküldi az eredményt a laborba. Tegnap lementem védőnőhöz aki kiállította a kis könyvet és kérte a papírt amit az orvostól kaptam. Mondtam hogy semmit nem kaptam sehol, azt mondta így nem bizonyított a terhességem és hogy lehet nem is vagyok az? Azóta ez a mondata motoszkál a fejembe :( Elküldött terhesgondozóba mert csak akkor lesz érvényes a kis könyv ha orvos beírja a baba adatait hogy hány hetes meg hogy akkor lepecsételje hogy igen, terhes vagyok.
Az lenne a kérdésem hogy most bemegyek a terhesgondozóba mit mondjak? Mit fognak csinálni hogy bizonyítsák a terhességem? Újra elküldenek uh-ra vagy mi lesz? Kezdek nagyon aggódni, nem tudom mit csináljak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!