Becsípődött a hátam fent a lapockámnál, mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Nem vettem észre, hogy rosszul mozdultam, de gondolom becsípődés, mert olyan fájdalom. 13 hetes kismama vagyok.2014. jan. 31. 18:58
1/8 anonim válasza:
Ki kell mozgatni. Pokoli lesz.
Lóbalzsamot úgy tudom várandósan is lehet használni és nagyon jó!
Esetleg masszíroztasd is meg (de csak óvatosan, nehogy nagyon vérbőséget okozzon).
Jobbulást!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom. A masszírozástól félek a vérbőség miatt, olvastam, hogy nem ajánlott terhesen. A kimozgatással próbálkoztam már, eddig sikertelenül. Ezt a lóbalzsamot megnézem, meg utána járok, hogy használhatom-e.
2014. febr. 1. 08:58
3/8 anonim válasza:
Nekem tesom dolgozik gyogyszertarban es ott szoktak reumatika kencsot keverni szinte fillerekert lehet kapni. Nalam ez valt be a ferjem szokta jo alaposan belemasszirozni. Igaz kisse eros budos szaga van de nem veszes. En allando hatfajassal kuszkodok es estenkent mikor bekenjuk egesz ejszaka olyan jol tudok aludni nincs hatfajasom.
4/8 anonim válasza:
Gyógymasszőr vagyok, így biztosan tudom, hogy a lapocka tájékát nyugodtan megmasszíroztathatod várandósan is.
Csak attól lejjebb ne engedd, a derék körüli részt már hagyjátok ki.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor próbálkozom, mert nagyon szenvedek már negyedik napja.
2014. febr. 2. 11:32
6/8 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy mindenki válaszát hasznosnak éreztem és függetlenül attól, hogy beválik, vagy nem köszönöm a normális és segítőkész hozzászólásokat. Nem tudom ki az aki lepontozta a válaszokat, de kérem hogy ne tegye, mert nekem hasznosak!!
2014. febr. 2. 11:36
7/8 anonim válasza:
Ez a lényeg, az okoskodó trolloknak meg úgyis ez a legnagyobb örömük :)
Remélem azóta jobb a hátad!
8/8 A kérdező kommentje:
Alakul. Próbáltam mindent, amit írtak. Kimozgatás, masszírozás. Már majdnem 100%-os, csak kicsit fáj.
2014. febr. 3. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!