Ha 160gr-os diétát kell csinálni, mennyi idő mig átáll a szervezet?
Nekem is kb egy hónap volt. Akkor ugy éreztem, hogy meg a 160 gr-ot sem tudom megenni. Aztán beállt, es most mar csak akkor vagyok éhes, ha enni "kell"
Az elején próbáltam tobb lassan felszivodot ch-t enni inkább. Es sokat inni :) mert en nem is igazán éhes voltam, csak inkább ettem volna ezt-azt :)
Nemigaz, hogy folyamatosan ehes leszel mindig.
Mivel osszetett, lassan felszivodo szenhidratot kell enni, ezert az eltelit, csokkenti az ehsegerzetet.
Szerintem ha "atallitod az agyad" hogy mostantol ez lesz es arra koncentralsz, h mi a cel, akkor konnyebb lesz. A minusz kilok is jot tesznek a motivacionak.
En is IR es vagyok, eleinte eleg nehez volt, de meg lehet szokni.
ha 5x eszel naponta, akkor nem szabadna ehesnek lenni.
Valamit tényleg rosszul csinálsz, ha éhes vagy! Nem bántásból írom, hanem felül kéne vizsgálni az étkezésedet.
Biztosan megvan pl. a 20 dkg zöldség reggelire? A főétkezésekre lassan felszívódó CH-t eszel, uzsonnára és tízóraira gyorsat? Betartod a 3 órát? Reggelizel minden nap 7-8 körül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!