Szerintetek ez terhes has vagy csak elhizott/felpuffadt/teli has?
2014. márc. 19. 22:06
11/19 anonim válasza:
Ha a hasad formájából akarod megállapítani, hogy terhes vagy e, a jó nagy butaság.
Arra ott a teszt. Vegyél egyet és megtudod, hogy terhes vagy-e.
7-es voltam.
12/19 A kérdező kommentje:
nagyon kevés esélyt látok rá hogy terhes lennék..de olyan hihetetlen hogy ennyire szar a genetikám :D nem vagyok kövér egyáltalán de amit hizok az tuti hogy mind a hasamra megy..és már olyan hihetetlennek tartottam ezért már erre is elkezdtem gyanakodni még ha nagyon nagyon kicsi is az esély rá...
2014. márc. 19. 22:25
13/19 anonim válasza:
Akkor vegyél egy tesztet... Ez csak puffadás.
14/19 anonim válasza:
általában a pcos betegek hasra, derékra híznak
habár tudom, hogy millió ok lehet még, csak épp a napokban hallottam erről
15/19 A kérdező kommentje:
köszi hogy megosztottad velem ;)
2014. márc. 19. 23:03
16/19 anonim válasza:
Én terhes vagyok, de a legelején, amikor elkezdődött a pocak növekedése, 13-14. héten, még leülésnél összegyűrődött. Kb a 17-18. hét óta nem hurkásodik picit sem. Nekem amúgy nem teljesen kerek, inkább olyan, mintha egy óriásfüge lenne. Alul felül gömbölyű, köldök alatt meg tök csúcsos. Nekem a tiéd inkább husinak tűnik.
17/19 anonim válasza:
A terhességnek vannak tipikus tünetei, ha azok jelentkeznek, akkor nagy az esély a terhességre. De a legjobban úgy bizonyosodhatsz meg róla, ha elvégzel egy tesztet.
18/19 anonim válasza:
én amikor meghíztam akkor nézett ki így a hasam. most kismama vagyok és teljesen máshogy kezdett nőni annak idején. sokkal feszesebben nőtt.
19/19 anonim válasza:
tesztelj akkor.ez puffat hizott has
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!