4 hetes terhes vagyok, és egyszerũen szörnyen érzem magam, egész nap hányingerem van. Mit tehetnék?
Üdv a hányingeresek klubjában kedves sorstárs :( Nos, én a 8. hétben járok és még mindig ott tartok mint te. nem hányok, de állandó hányinger kínoz. Millió parktikát kipróbáltam, jelentősen egyik sem segített, de itt egy pár, hátha neked segít:
gyömbéres keksz, vagy bármi, ami gyömbéres
joghurt
még az ágyban egyél egy-két kekszet, és lustálkodj kicsit, de kelj fel azonnal, miután felébredtél
pár korty hideg kóla
citromos víz jó sok citrommal
fagyasztott gyümölcs szopogatása
banán (a benne lévő b6 vitamin miatt ajánlják, de szedhetsz b6 vitamint is, van, akinél csodát tesz)
én baromi éhes vagyok mindig, de semmit se tudok enni. kínoz az éhség, de mindentől ökrődök. azt parktizálom,l hogy kétóránként eszek kekszet, banánt, joghurtot kortyolok, tehát ami lemegy, abból mindig legyen valami a gyomromban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!