Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hetes terhes vagyok, és...

4 hetes terhes vagyok, és egyszerũen szörnyen érzem magam, egész nap hányingerem van. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Annyira rosszul vagyok, hogy az ágyból sem tudok felkelni pár napja. Egész nap hányingerem van, ha eszek ha nem.. viszont folyamatosan azt érzem, hogy ennem kell, és ha nem eszek rosszabbul leszek. Nem tudom ezen hogy lehetne segíteni egy kicsit :/
2014. márc. 19. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Üdv a hányingeresek klubjában kedves sorstárs :( Nos, én a 8. hétben járok és még mindig ott tartok mint te. nem hányok, de állandó hányinger kínoz. Millió parktikát kipróbáltam, jelentősen egyik sem segített, de itt egy pár, hátha neked segít:

gyömbéres keksz, vagy bármi, ami gyömbéres

joghurt

még az ágyban egyél egy-két kekszet, és lustálkodj kicsit, de kelj fel azonnal, miután felébredtél

pár korty hideg kóla

citromos víz jó sok citrommal

fagyasztott gyümölcs szopogatása

banán (a benne lévő b6 vitamin miatt ajánlják, de szedhetsz b6 vitamint is, van, akinél csodát tesz)

én baromi éhes vagyok mindig, de semmit se tudok enni. kínoz az éhség, de mindentől ökrődök. azt parktizálom,l hogy kétóránként eszek kekszet, banánt, joghurtot kortyolok, tehát ami lemegy, abból mindig legyen valami a gyomromban.

2014. márc. 19. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
bocsi: de NE kelj fel azonnal. a lényeg lemaradt.
2014. márc. 19. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Kipróbálhatod ezeket a házi praktikákat, hátha segít neked! Én a 8. hétben járok, és sajnos hányok is. Ma már 10x :( nekem semmi nem segít, minden kijön belőlem. Az előző terhességemnél sem segített semmi, csak a 2. trimeszter kezdete... Kitartást, hidd el idővel jobb lesz!
2014. márc. 19. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Jó esetben még 8hét!! Ez ezzel jár sajna.....nemtudsz vele mit kezdeni....figyelj h ki ne szàradj!! Tul kell élni...énis csak vegetáltam 12hétig mint vmi szobanövény....arra nem volt erőm h köszönjek a páromnak mikor hazajött!! 8 kilót leis fogytam!
2014. márc. 19. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Segíthet még a narancs is. Az egyik terhességemnél semmi nem segített, alig maradt meg bennem étel, narancson és paradicsomlevesen éltem 8 hétig. A másiknál az segített, ha nem küzdöttem ellene, hanem hánytam, és utána ettem.
2014. márc. 19. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!