Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy hete kellett volna megjonn...

Egy hete kellett volna megjonnie. Vettem tesztet, terhes vagyok. Jovo heten el is megyek orvoshoz. Ma eszrevettem, hogy a hasam miutan ettem rettenetesen felpuffadt. Nehezen veszem a levegot es ez megijeszt. Miert van ez? Ugye nincs baj?

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 01:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs baj, de orulsz neki hogy terhes vagy?
2009. nov. 4. 01:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Először is gratulálok, én is a hétvégén teszteltem pozitívat. Nálam is van ilyen mikor túl sokat eszem. Nem kell megilyedni, nincs semmi baj. Én majd csak 2 hét múlva megyek dokihoz, akkor már biztosan fog látni valamit. Mikor a most 15 hós fiammal lettem terhes, akkor elmentem rögtön a pozitív tesz után és még nem látott semmit a doki és visszahívott egy hét múlva, úgyhogy szerintem ráérsz Te is 2 hét múlva menni csak.

Minden jót!

2009. nov. 4. 14:55
 3/8 A kérdező kommentje:

33 eves vagyok es nagyon orulok.

ha ket het mulva megyek el orvoshoz, akkor nem lesz problema , ha esetleg mehen kivuli?

nem lesz keso?

olvastam, hogy az nagyon veszelyes..

2009. nov. 4. 23:43
 4/8 anonim ***** válasza:
33? akkor gratulálok:)
2009. nov. 5. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:

14.55-ös vagyok. Miért kell rögtön a legrosszabbra gondolnod? Már miért lenne méhen kívüli? Szerintem az akkor sem sok idő.

Ne aggódj minden rendben lesz.

Majd írj, hogy mi volt a dokinál. Te hol laksz?

2009. nov. 5. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:

A babát az utolsó mensitől számolják, kb a második harmadik héten már tuti látják ultrahangon. De gondolom utánanéztélmár...

Nekem a kajától semmi bajom nem volt, amúgy is elég zsírosan főz a nagyi :) A cicim feszült, majd az állandó pisilés... Ne aggódj! Míg nem lesz nagy a pocid addig mindent csinálhatsz úgy mint eddig. Azt egyed amit szeretsz. Sok gyümölcs...

2009. nov. 5. 15:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

14.55-ös vagyok, mi újság? Mi volt a dokinál?

2009. nov. 16. 15:30
 8/8 A kérdező kommentje:

egy icipici pontot lattak a mehemben.. allitolag az lehet majd a petezsak.. azota mar annyi minden volt, neha a hasam ugy gorcsol mintha meg akarna jonni, neha a bal petefeszek tajan szurkal.. es tapinthatoan nagyobb ..

feher folyasom van.. elvetve napi egyszer icipici rozsaszines valami is..

nem tudom baj lehet -e ?! legkozelebb csak dec.ben tudok menni dokihoz.. kulfondon vagyok, igy nem egyszeru

2009. nov. 16. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!