Egy hete kellett volna megjonnie. Vettem tesztet, terhes vagyok. Jovo heten el is megyek orvoshoz. Ma eszrevettem, hogy a hasam miutan ettem rettenetesen felpuffadt. Nehezen veszem a levegot es ez megijeszt. Miert van ez? Ugye nincs baj?
Először is gratulálok, én is a hétvégén teszteltem pozitívat. Nálam is van ilyen mikor túl sokat eszem. Nem kell megilyedni, nincs semmi baj. Én majd csak 2 hét múlva megyek dokihoz, akkor már biztosan fog látni valamit. Mikor a most 15 hós fiammal lettem terhes, akkor elmentem rögtön a pozitív tesz után és még nem látott semmit a doki és visszahívott egy hét múlva, úgyhogy szerintem ráérsz Te is 2 hét múlva menni csak.
Minden jót!
33 eves vagyok es nagyon orulok.
ha ket het mulva megyek el orvoshoz, akkor nem lesz problema , ha esetleg mehen kivuli?
nem lesz keso?
olvastam, hogy az nagyon veszelyes..
14.55-ös vagyok. Miért kell rögtön a legrosszabbra gondolnod? Már miért lenne méhen kívüli? Szerintem az akkor sem sok idő.
Ne aggódj minden rendben lesz.
Majd írj, hogy mi volt a dokinál. Te hol laksz?
A babát az utolsó mensitől számolják, kb a második harmadik héten már tuti látják ultrahangon. De gondolom utánanéztélmár...
Nekem a kajától semmi bajom nem volt, amúgy is elég zsírosan főz a nagyi :) A cicim feszült, majd az állandó pisilés... Ne aggódj! Míg nem lesz nagy a pocid addig mindent csinálhatsz úgy mint eddig. Azt egyed amit szeretsz. Sok gyümölcs...
Szia!
14.55-ös vagyok, mi újság? Mi volt a dokinál?
egy icipici pontot lattak a mehemben.. allitolag az lehet majd a petezsak.. azota mar annyi minden volt, neha a hasam ugy gorcsol mintha meg akarna jonni, neha a bal petefeszek tajan szurkal.. es tapinthatoan nagyobb ..
feher folyasom van.. elvetve napi egyszer icipici rozsaszines valami is..
nem tudom baj lehet -e ?! legkozelebb csak dec.ben tudok menni dokihoz.. kulfondon vagyok, igy nem egyszeru
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!