Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy 4 hetes terhes nőnek...

Egy 4 hetes terhes nőnek milyen tünetei vannak, ami a terhességre utal?

Figyelt kérdés
2008. júl. 23. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szia nekem a mellem nagyon fájt, és puffadt a hasam. Hányingerem nem volt egyáltalán.
2008. júl. 23. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyénenként változó... én lehet, h már a 6. hétben vagyok, de a tesztem még mindig negatív, azonban a bélrendszerem teljesen "megbolondult" (olvastam is erről, hogy a hormonok miatt lehetséges), gyakran van vizelési ingerem és napi 12-14 órákat alszom. De ezenlívül még sokminden lehet: émelygés, hányinger, stb.
2008. júl. 23. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
4 hetesen szinte nég semmi nem volt. kb. 6 hetesen kezdődött az émelygés.
2008. júl. 23. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A mellem feszult,de csak egy kicsit.
2008. júl. 23. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Én fogta magam és elköltöztem a páromtól. Megbolondultam. :-) Ekkor még nem tudtam, hogy babát várok. 2 hét után kibékített, visszaköltöztem és pár napra rá kiderült, babánk lesz! De komolyra fordítva: semmi testi vagy szervi tünetem nem volt!
2008. júl. 23. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem semmi tünetem nem volt, csak a 6-7 héttől, nagyon sokat pisiltem és kicsit émelyegtem ennyi, a 6 héten még a tesztem is negatív lett.

31 hetes kismami

2008. júl. 23. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Fáradt voltam az első perctől így visszagongolva, lefeküdtem egy-két délután, ami soha nem volt rám jellemző, a párom meg is lepődött hogy bajom van. Ezen kívül óránként, de volt hogy fél óránként wc-re jártam. És e mellem olyan érzékeny volt, hogy nem lehetett hozzá érni sem. Mindezek mellett még nem tudtam hogy terhes vagyok, csak utólag tudom hogy ezek már amiatt voltak.

22 hetes kismama

2008. júl. 23. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Folyamatosan rágóznom kellett, mert rossz ízt éreztem a számban. De csak a gyerekrágót tudtam rágni, a mentholostól hányingerem lett. Ekkor még nem tudtam, csak visszagondolva tudom, hogy tőle volt! :-)) Egyszercsak elmúlt..
2008. júl. 23. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!