Az együttlét után mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy a terhesség tünetei jelentkezzenek? Lehet, hogy 1 hét uán a mellfeszülés már terhességre utaljon?
Szia!
Szerintem is lehet jele a terhességnek a mellfeszülés, bár én vagyok az ellenpélda: kb. 4-5 hetes lehetek, és semmi tünet. A mellem meg abszolút nem fáj. Ez nem elkeserítés akar lenni, csak van ilyen is. Lehet később még a falat is fogom vakarni:))Ha nem jön meg tesztelj!!
Szia!
En most vagyok az 5. het elejen es hasonloan az elottem szolohoz nem sok tunetem van, az is 1-2 hete kezdodott, hasszurkalas, hangulatvaltozasok, a legerosebb talan az aluszekonysagom, egyfolytaban tudnek aludni es mindig faradtnak erzem magam. :) Azt javaslom hogy azon a napom mikor meg kene jonnie probalj tesztelni (en elotte este csinaltam es azonnal pozitiv lett, azota se jott meg :) ), ha esetleg negativ, ne keseredj el, probald 4-5 nappal kesobb, persze ha nem jott meg.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!