Mar hajnalmban annyira faj a hatam a fekvestol, hogy meg asitani, kohogni is faj. MIlyen pozicio valt be nektek?
Figyelt kérdés
Oldalt es haton is borzasztoan faj mar hajnalban. Teszek parnakat a labam koze, de nem sokat segit. 33 hetes vagyok. Szoval meg aranylag sok van ahhoz, hogy azt mondja mostmar kibirom napi par ora alvassal szulesig. :)2014. márc. 19. 10:41
1/3 anonim válasza:
Én háton egyáltalán nem tudtam aludni, oldalt is csak a szoptatós párnával "kiékelve", de úgy sem volt egyszerű. Úgyhogy karácsonyra kértem anyuéktól egy dönthető háttámlájú fotelt lábtartóval, na az maga volt a megváltás, szoptatáshoz is tökéletes, imádom. Nem egyszerű (félig) "ülve" sem aludni, de rajtam segített.
2/3 anonim válasza:
Én is a szopipárnával ékeltem ki magam, de megnyugtatlak ahogy közeledik a vége sehogy sem lesz jó. Háton ne nagyon feküdj mert elnyomodhatnak fontos erek a babától és így az ő keringése sem lesz megfelelő. Inkább az oldaltfekvést javasolják a vége felé! Kitartás! Amúgy én naivan azt hittem sokkal jobb lesz ha kint lesz, de akkor meg a 3 óránkénti etetéstől nem birtam aludni pedig hogy szerettem volna :)
3/3 anonim válasza:
Nálam egy megfázás hozta a megváltó megoldást: mivel fekve nem kaptam levegőt, összetoltam 2 fotelt és azóta elég jól alszom. Egyrészt félig ülő helyzetben vagyok, így nem nyom annyira a baba, másrészt a karfák olyan jól körülölelnek, jobbra-balra egy-egy kispárna, esetleg még a fejem alá, és a hasam se húz már úgy félre emiatt. A lábamat a másik fotel karfáján fel tudom polcolni vagy a szopipárnát teszem a lábam alá, és ez is nagyon jó érzés. Igaz, kicsit össze kell húzni magam, de én alapból szeretek összegubózva aludni. Az egyik fotelt neki kellett tolnom valami akadálynak, mert a kerekei miatt állandóan szétgurultak alattam. Magam alá tettem egy takarót, az össze is tartja a 2 fotelt, plusz szigetel, fölöttem 2 takaró, jobbra-balra, fejem alatt kispárnák és még a hátam mögött egy nagypárna. Bár elmúlt a megfázás, annyira jó így aludni, hogy továbbra is így alszom. Fekve már nem jó, hanyatt abszolút nem, jobbra se jó érzés és nem is ajánlott. Balra fordulva sokáig jó volt, de most már úgy is kényelmetlen. Az ágyunkon nem tudtam magam felpolcolni, mert mindig kirúgtam alólam a takarót. 38. hetes vagyok, és imádok aludni. Néha nem megy olyan jól, de az inkább azért van, mert járnak a gondolataim vagy mert sokat kell Wc-re menni, de a kényelmesség viszonylag elég jól megoldódott. Mondjuk ehhez kellett egy nagyon kényelmes fotel. Szerencsére van egy ósdi, nagyon öreg, csúnya fotelünk, a szebbik fotel van a lábam részén, de abban már nem lenne olyan jó és kényelmes ülni, mint az öreg fotelben. A csúnya, öreg fotel szerintem nagyon kényelmes lesz szoptatáshoz is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!