Mit mért az orvos? Így szokták mérni a crl-t?
Figyelt kérdés
[link] Jpg
Kedves gyakorlott "szemű" kismamák. Légyszi' nézzétek meg, hogy szerintetek mit mért itt az orvos? 7 hetes az uh. Azt mondta, hogy a crl: 4.8 mm, ami kicsinek számít erre a korra nézve. Megnéztem az első gyerkőcömnél készült korai uh képet és ott nem így mérte az orvos a crl-t. Szívműködés már jól látható volt (a Kaáliban nincs hangja a gépnek)
2014. márc. 19. 07:50
11/11 A kérdező kommentje:
Néztem közben a képet, amikor ezt mérte, akkor mondta a 4.8 mm-t és akkor csinálta a képet is. Tehát amit mért, az a 4.8. Megkérdeztem, hogy ez mit jelent, azt mondta, hogy egy hét ide vagy oda ilyenkor még nem számít, ahány orvos, annyiféleképpen mér, ahány gép, annyifélét mutat (gondolom élességben). Mondjuk nem sok ideje volt méricskélni, mert a Kaáliban szerintem senkire nincs sok idő, de nem is ez a lényeg. A saját orvosom jövő hétfőn vizsgál, remélem ő jobbat/jobban mér:-)
2014. márc. 19. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!