Mit mért az orvos? Így szokták mérni a crl-t?
Figyelt kérdés
[link] Jpg
Kedves gyakorlott "szemű" kismamák. Légyszi' nézzétek meg, hogy szerintetek mit mért itt az orvos? 7 hetes az uh. Azt mondta, hogy a crl: 4.8 mm, ami kicsinek számít erre a korra nézve. Megnéztem az első gyerkőcömnél készült korai uh képet és ott nem így mérte az orvos a crl-t. Szívműködés már jól látható volt (a Kaáliban nincs hangja a gépnek)
2014. márc. 19. 07:50
2/11 anonim válasza:
Talán szélességet nézett? De egészséges nem? Gratulálok :-)
3/11 anonim válasza:
Hát ez szerintem sem crl, ha ezt mondta 4,8-nak akkor annál biztos hogy nagyobb a baba.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-) Én is úgy gondolom/látom, hogy ez nem a crl. Egyébként minden rendben a babával, pulzál a kicsi szíve...Remélem tényleg csak elmérés:-)
2014. márc. 19. 08:20
5/11 anonim válasza:
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó, de nem 6+1 hetes, hanem 7+0 hetes voltam a vizsgálat időpontjában. Ez biztos, mivel lombikos baba. A 6+1 a mért adatok alapján valószínűsített hét.
2014. márc. 19. 10:32
7/11 anonim válasza:
Ez sehogysem crl, nem azt mérte.. Ne aggódj, látszik a képen, hogy szépen fejlődik a baba, mivel nekem 6+4 hetes uh képem van itthon, még olyan C alakú volt a fiam, ezen a képen pedig szépen látszik, ahogy egyenesedik fel.. Szóval 7 hetesnek teljesen megfelelő.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon megnyugtató, hogy nem csak én látom így:-)
2014. márc. 19. 12:22
9/11 anonim válasza:
akkorbal alsó sarokban a képen miért van ott hogy: CRL:0.48 cm ??????
10/11 anonim válasza:
9-es vagyokmegint, bocsi JOBB ALSÓ SAROKBAN VAN!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!