Akik alkalmaztak homeopátiás szereket a terhesség utolsó heteiben mikor és hogyan indult be a szülés? Hogyan alakultak a dolgok?
40+6 napon elfolyt a víz. De nem tágultam 1 ujjnyiról semerre (pedig oxitocint is kaptam), így végül másnap sürgősségi császár lett belőle.
Szedtem lelkiismeretesen pedig.
Én ha jól emlékszem, 3-4 féle bogyót szedtem. Kereken 38 hetesen elfolyt a magzatvíz és kőkemény 10 óra vajúdás után lett meg a lányom, gátmetszéssel. Tágulni iszonyatosan lassan tágultam, a kitolás viszont megvolt 5 perc alatt.
Az a baj ezekkel a homeós cuccokkal, hogy a fene se tudja, milyen lett volna nélkülük :) Biztos, ami biztos alapon a második babaánál is beszedem őket. Ártani nem árthatnak.
Szia!
Én Cimicifugát és Caliofillumot (vagy valami hasonló nevűeket :)) szedtem.
12 órát vajúdtam, de mondjuk én ezt nem tartom soknak... a szülésznő szerint a méhszájam nagyon jó állapotú volt, elmondása szerint puha volt mint a vaj.
Kb. az 5. kitolásra megvolt a babám... ja, volt gátmetszésem is.
Nekem szép emlék maradt a szülés! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!