Magnézium 400 terhesen?
Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok. Mi a véleményetek a Aktív Magnézium 400rol? A gyógyszertárba ezt ajánlották, hogy nagyon jó de nincs rajta, hogy magzatvédő hanem, hogy étrend kiegészítő. Amit tartalmaz : magnézium, b6,b1,b12 vitamin, folsav.2014. márc. 17. 15:25
1/8 anonim válasza:
Ami kell az benne van a magzatvedeshez. De en inkabb gravidat ettem abban tobb minden van plusz magneziumot ha kellett.
2/8 A kérdező kommentje:
30 db van benne ha beszedem és utána veszek másfajtát az árt a babának?
2014. márc. 17. 15:33
3/8 anonim válasza:
A legolcsóbb a magnézium citrát, ha orvossal felíratod még olcsóbb, csak 130 ft 10 szem és 500mg-os.
4/8 anonim válasza:
A babának nem árt ha váltasz. De az utolsónak igaza van az árat illetőleg. Ne aggódj a magnézium ugyanaz marad bármibe is teszik.
5/8 anonim válasza:
Én az első 12 hétben terhes vitamint szedtem, szerintem az komplexebb, minden benne van. + folsavat még mellé. Utána is el tudod fogyasztani a most megvett magnéziumot. DE ez szubjektív vélemény, ha nem így csinálod az se baj, nem vagyunk egyformák. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt szeretném, hogy a babám szépen fejlődjön és egészséges legyen. Ez a legfontosabb.. csak az a baj, hogy nem tudom mi lenne a legjobb neki (első terhességem) tapasztalatlan vagyok :/
2014. márc. 17. 18:09
7/8 anonim válasza:
Nekem a Magnerot jött be, de nem is biztos, hogy 6 hetesen szükséged van magnézium pótlásra. Nekem a 15. héttől kellett szednem a sok keményedés miatt.
8/8 A kérdező kommentje:
De ha szedem nem ártok a babának ugye? :)
2014. márc. 18. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!