24 hetes terhes vagyok. Tegnap este óta feszül az egész hasam. Nem szúr, nem görcsök, csak az egész nagyon feszes, kellemetlen. Ha állok, ülök, megyek akkor érzem, de ha fekszem, akkor már nem feszes. Mi lehet ez? Nagyon aggódom!
Figyelt kérdés
#hasfeszülés #6 hónapos terhesség
2014. márc. 16. 08:31
11/13 anonim válasza:
Nem szeretik a babák a frontot és a szelet sem. Nekem is ma többet húzódik a hasam próbálok pihenni és magnézium!
12/13 anonim válasza:
22 hetes terhes vagyok az első babámmal. Nekem is vannak hasonló tüneteim, sőt, néha még fekve is keménynek, feszesnek érzem a pocim. Nekem ilyenkor az segít, ha felhúzott lábakkal, a hátamat kényelmesen alátámasztva lefekszem és Magnerotot veszek be. Ha teheted, pihenj sokat. Ha legközelebb mész az orvoshoz vagy védőnőhöz, említsd meg nekik, szerintem meg fognak nyugtatni.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Tegnap voltam dokinál, ő is azt mondta, hogy a front miatt lehetett, megvizsgált és teljesen zárt a méhszájam, úgyhogy nem kell aggódnom. Azt tanácsolta, hogy frontos időben még többet pihenjek.
2014. márc. 19. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!