Ha nem vagyok terhes akkor mitől lett ilyen nagy és feszes a méhem?
Figyelt kérdés
Ha nem vagyok terhes, akkor mitől nagyobodhatott meg a méhem,érezhetően sokkal nagyobbra!Nagyon kemény és feszes!Legalább 2x nagyobb lett!Tegnap kellett volna megjönnie, de helyette mindig fehér folyásom van!De a teszt negatív!A legpontosabb tesztet vettem!2007. dec. 7. 08:52
1/6 anonim válasza:
Szia!Hát!A melled a mensid miatt is lehet feszes(nekem is érzékeny szokott lenni).De bármi lehet,a teszt még korai,várj még pár napot,ha nem jön még mindig meg akkor,valoszinű h baba lesz.A helyedben dokihoz is mennék.Drukkolok:-)
2/6 anonim válasza:
ÉN VAGYOK A KÉRDEZŐ!!!!Köszönöm a választ és a bíztatást, DE NEM A MELLEM HANEM A MÉHEM LETT SOKKAL NAGYOBB ÉS FESZESEBB!!!!!!De azért köszönöm! :-)
3/6 anonim válasza:
Szerintem terhes vagy, csak még a teszt nem mutatja ki ilyen korán, majd ha már egy hete késik, akkor próbálj megint tesztelni.
4/6 anonim válasza:
Fura, hogy érzed, mekkora a méhed...Én nem szoktam...
Na de, lehet még korai volt a teszt, és terhes vagy. Várj még 4-5 napot, és ha nem jön meg, akkor csinálj megint és menj dokihoz, sokaknál még 7 hetesen is -lesz a teszt sajna...
A méh megnagyobbodik és bekeményedik a terhességtől, az orvos elsőként ezt tapintja ki, és ebből gondol ő is a terhességre, és ezt erősíti meg az uh.
Menj orvoshoz jövő héten!!
5/6 anonim válasza:
Várjál néhány napot és tesztelj újra. A folyás bíztató... Drukkolok, bármit is szeretnél!
6/6 anonim válasza:
Ha te vagy a kérdező,hogy tudsz ide irni???Nekem mindig azt irja:a kérdést te irtad,igy nem válaszolhatsz......HM????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!