Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség esetén normális ha...

Terhesség esetén normális ha fehér folyásom van picit mintha vizes lenne, és mikor megszárad enyhén sárgás?

Figyelt kérdés
Bocs hogy így írom le! Nem viszket stb.?
2008. júl. 23. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen normális! Nekem is ilyen van, mondjuk mostanába kevesebb, mint eddig. De a mennyisége és az állaga is változó egyébként az egész terhesség alatt. Amíg nem viszket addig sztem nincs gond!
2008. júl. 23. 11:45
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a gyors választ az a baj a dokim most két hétig szabin lesz és csak 3hét múlva mehetek hozzá.
2008. júl. 23. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs szaga, nem viszket és nem is ég akkor nincs semmi, egész terhesség alatt lesz folyásod de ez természetes. Mindenkinek van sztem. De ha büdösnek találod akkor majd említsd meg a dokidnak.

26hetes kismama

2008. júl. 23. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyanilyen a terhesség kezdete óta. Most a 33. hétben vagyok, semmi gond nem volt idáig. Teljesen normális az ilyen folyás. Én tisztasági betétet használok minden nap. További szép babavárást!
2008. júl. 23. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ugyanilyen van! Megváltozik a hormonok miatt a hüvelyi egyensúly, lényeg, hogy a ph értéke normális legyen. Nálam amúgy vannak napok, amikor csak kis mennyiségű, vizes, van, amikor bővebb és sárgás, s vannak napok, amikor szinte semmi sincs.
2008. júl. 23. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van, a babavárást végigkíséri, úgy tűnik. Engem azért zavart egy idő után, mert egyre nőtt a "mennyisége". Szóltam az orvosnak, adott rá egy hüvelykúpot, ettől kevesebb lett és azóta jobban érzem magam a bőrömben. Szerintem szólj neki nyugodtan, ha zavarónak érzed. Amúgy amíg nem viszket, addig ártalmatlan dolog:-)
2008. júl. 24. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!