Kedves anyukalévendők. Minden terhesség velejárója a fehér folyás? Vagy ez nem kritérium?
Nekem rengeteg van, van hogy reggel a bugyim is átazik.
Volt az elején is de ez a nagymennyiség 20-ik héttöl van.
Van hogy erösen sárga szine van és van hogy fehéres vagy vízszerü. Doki mindig megnézi, és PH-t is néz mindig. A PH 3,8 körül van ez normális. De pár bugyimon nekem is meglátszik.
Tisztaságit nem használok, mert müanyag az alja és föleg ebben a melegben büdös leszek, meg szerintem a bacik is könnyebben szaporodnak, így sima wc papír a betét.
nagyon változó a folyás, van akinek alig és van akinek niagara. én az utobbi vagyok.
Van hogy van folyásom, és van hogy nincs. Ez normális, terhesség velejárója.
Terhesség alatt gyakoribb a gombás fertőzés, de az úgy is produkálja a maga tüneteit (égő, viszkető érzés, kellemetlen szag).
nekem valamennyi van, de kevesebb, mint előtte volt, egy normál ciklusban. én nem tapasztaltam (legalábbis eddig) a megnövekedett mennyiséget.
11+1 hetes
Nekem végig elég intenzív folyásom volt, olyan vízszerű. Már egészen korán.. Nem volt sem szaga, színe sem sok, és nem viszketett/égetett. Csak zavart. A kenetek mindig rendben voltak.
Tisztasági betét nem ajánlott, a bacik miatt. Inkább mosás után vasald át a bugyid fertőtlenítés céljából.
Kedves leendő anyukák!!!!
Anyukalévendők? Az meg mi a csuda? Rettenet, hogy ez csak az én szememet bántja...
A többségnek több a hüvelyváladéka terhesség során.
Orvos (akinek bántja a szemét az "ácsizik" és a hasonló bugyuta megfogalmazások..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!