Mennyibe kerül a nem amalgám tömés? Nemtudom pontosan mi a neve a másiknak, ami fehér, és lehet terhesség alatt is.
Szia!
Fehér tömésből nekem 2félét ajánlottak. Az egyik ingyenes a körzeti fogorvosnál,a másik tavaly 6ezer volt. Az utobbi esztétikai tömés. Én is kismamaként voltam tömésen. Nyugodtan menjél el. Nekem az egyik fogamnál még érzéstelenítés sem kellett.
maszeknál az amalgám most 9 ezer másik 15 ezer, amit akrilnak hívnak,
foghúzás ott 8 ezer, körzetinél pedig a fogmegtartó kezelés ingyenes, de csak az amalgám, az akril az 7 ezer per fog, a fogkőcsiszolás 6 ezer, a röntgen UH 2 ezer, a fogászati műtét mint íny leszedése a bölcsességfogról az nekem 4 ezer volt.
többit nem tudom :)
Maszek alapon egy gyökérkezelésért fizettem 42 ezret, de ott többször vissza kellett járnom, gyökerenként három ezer volt az idegölés, plusz fizetni kellett a gyógyszert amivel kezelte, mert gennyes volt, és fogrepedés mérőt is használt, sőt fizetnem kellett a fogpótlásért meg a fehér tömésért, így jött össze az összeg.
Mellesleg 8 ezerért úgy húzott nekem fogat, hogy benn törte, lázas voltam és mikor visszamentem akkor is azt mnodta h nem tört benne semmi, az csak az állkapocs csontom amit érzek, és a körzeti doki meg kiszedte a szilánkot. Egy fogért annyit fizetek maszeknál, aminek a felét fizetem körzetinél három négy fogamra. De abba minden benne van. A terheseknek vigyázni kell a sok érzéstelenítővel, meg az amalgámmal is mer nem egészséges.
ja előző voltam, egy 24 éves lány, aki saját tapasztalatból beszél
a többiről sajna nem tudok nyilatkozni
2010 es árak itt Zalaegerszegen
SZTK ba meg még egy injekciót sem tudnak beadni úgy hogy használna, vagy h bele ne törjék a tűt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!