Ha leálnék a terhességi vitamin szedésével az gond?
# 11/15
Jó akkor szüntessük meg a gyed-et és főleg a gyest mivel csak Magyarországon szokás otthon maradni évig a gyerekkel.
?
más országokban is, ha valaki nem dolgozik, akkor otthon marad 3 évet a gyerekkel, és kap havonta 45 ezer forintot.
ha meg elötte dolgozott, akkor visszamegy félév után.. a gyereket bölcsödébe adja, vagy olyan dajkákhoz, akik a saját otthonukban foglalkoznak 4-5 gyerekkel. ennyi.
visszamegy, mert nem teheti meg, hogy nem megy vissza... értsd. a 45 ezer forint semmire nem elég, ahol én élek ott 35nm 1000 euro, a fizetés meg 1300, ezért egy fizetésböl az albérleti dijat nem tudnánk fizetni... a 30 dkg-os bagett 300 ft (nem az egy kilos kenyér annyi!), egy kg csirkemell meg 5000 ft..szoval, ha én nem mennék visszadolgozni körülbelül éhen halnánk és még lakást se tudnánk bérelni...pláne, hogy ugy lehet lakást bérelni, h min. a 3 szorosa a család bevétele...
én a 4. hónapban abbahagytam a vitaminokat, 2 félét is kihánytam, nem is egyszer (gravida és matruelle), és semmi bajom/bajunk, sőt, a kislányom már 3,5 kilós. A. dokim azt mondta csak szedjek napi 1000mg c-vitamint, kalciumot, d-vitamint (kalcium d sandoz pezsitabit szedtem) maltofer-fol-t és magnesii citri-t.
39+1hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!