Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha leálnék a terhességi...

Ha leálnék a terhességi vitamin szedésével az gond?

Figyelt kérdés
29hetes terhes vagyok,minden rendben a vèrkèpemmel,de nagyon tolja a sulyomat a mamavit szedèse,ha lecsökkentenèm heti 3tabletàra 36hètig aztån meg elhagynàm baj lenne.valaki csinàlt màr ilyet?

2014. márc. 15. 08:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
kár, hogy az egyest lepontozták, pedig igaza van, csak Magyarországon divat a terhes vitamin szedése.
2014. márc. 15. 11:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Abba hagyhatod, de nem a vitamintól híztál eddig sem.
2014. márc. 15. 11:03
 13/19 anonim ***** válasza:
szia! az én orvosom azt mondta, hogy egész a szoptatás végéig kell szednem a vitamint. (nem vagyok sem vérszegény sem egyéb, változatos az étrendem, nem eszem édességet, cukrot, egyéb nyalánkságokat). femibiont szedek, 26 hetes múltam, 4 kg-nál tartok, tehát szerintem te sem feltétlenül a vitamintól hízol. függ, mennyivel kezdted a várandóságot, ahhoz mérd. Én 55 kg-ról indultam, most vagyok 59 kg. teljesen reális a hízásom.
2014. márc. 15. 11:14
 14/19 anonim ***** válasza:
Én Gravidát szedk, 20 hetes kismama vagyok, de csak 3 naponta 1-t. Közbenső napokon folsavat, B-vitamint és magnéziumot minden nap. Rengeteg zöldséget és almát eszem.
2014. márc. 15. 11:38
 15/19 A kérdező kommentje:
176cm vagyok 68kg kezdtem ès 80kgnàl vagyok.mindent ugyan anyit eszek mind elötte meg sportolok is naponta nem lustàkszok de nem làtszik a 12kg rajtam nagyon mert magas vagyok,de fèlek mi lesz még a végèig.kül nem magyar.o vagyok.
2014. márc. 15. 12:50
 16/19 anonim ***** válasza:
53%

# 11/15

Jó akkor szüntessük meg a gyed-et és főleg a gyest mivel csak Magyarországon szokás otthon maradni évig a gyerekkel.

2014. márc. 15. 12:58
 17/19 anonim ***** válasza:

?

más országokban is, ha valaki nem dolgozik, akkor otthon marad 3 évet a gyerekkel, és kap havonta 45 ezer forintot.

ha meg elötte dolgozott, akkor visszamegy félév után.. a gyereket bölcsödébe adja, vagy olyan dajkákhoz, akik a saját otthonukban foglalkoznak 4-5 gyerekkel. ennyi.

visszamegy, mert nem teheti meg, hogy nem megy vissza... értsd. a 45 ezer forint semmire nem elég, ahol én élek ott 35nm 1000 euro, a fizetés meg 1300, ezért egy fizetésböl az albérleti dijat nem tudnánk fizetni... a 30 dkg-os bagett 300 ft (nem az egy kilos kenyér annyi!), egy kg csirkemell meg 5000 ft..szoval, ha én nem mennék visszadolgozni körülbelül éhen halnánk és még lakást se tudnánk bérelni...pláne, hogy ugy lehet lakást bérelni, h min. a 3 szorosa a család bevétele...

2014. márc. 15. 13:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Angliában éltem, ott is ajánlották a terhesvitaminokat, nem csak Magyarországon :) Nem a vitamintól hízol, amúgy meg döntsd el te, hogy szedsz vitamint vagy nem. Itt választ nem kapsz, ebben is 2 csoport van :)
2014. márc. 15. 17:04
 19/19 anonim ***** válasza:

én a 4. hónapban abbahagytam a vitaminokat, 2 félét is kihánytam, nem is egyszer (gravida és matruelle), és semmi bajom/bajunk, sőt, a kislányom már 3,5 kilós. A. dokim azt mondta csak szedjek napi 1000mg c-vitamint, kalciumot, d-vitamint (kalcium d sandoz pezsitabit szedtem) maltofer-fol-t és magnesii citri-t.

39+1hkm

2014. márc. 15. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!