Miskolc Semmelweis UH-ról kérdések?
Figyelt kérdés
Hétfőn kellene mennem UH-ra (nem a terhesgondozásos UH-ra, hanem ami a szülészet földszintjén van). 7 órától van rendelés? Később is lehet menni? Mikor érdemes? Tegnap voltam a dokimnál 6+1 hetesen ugyanitt, de az UH minősége miatt nem volt még kivehető a szívhang. Talán mintha lett volna vmi. Hétfőn már valószínűleg lesz? Köszönöm előre is a válaszokat.2014. márc. 15. 07:24
1/2 anonim válasza:
Miert oda kell menned? En ugy tudtam h oda csak a genetikai miatt kell menni. Vagy a gep miatt kuldtek oda?
Szerintem addigra mar kellene lennie szivhangnak.
Amugy ott vannak kesobb is mert en delbe voltam kb 18 hetes genetikain addig nem is csinaltak meg. Hiaba ott voltak ki volt irva h a felidosoket mikor hivjak be. De elotte nem tudom milyen rendeles van, keszulj fel biztos sokat kell varnod.
2/2 A kérdező kommentje:
Sztem azért hívott oda a dokim, mert ő is le akar jönni az UH-ra. Köszönöm a választ.
2014. márc. 15. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!