MI a tapasztalat H1N1 oltással kapcsolatban? Kismamáknak érdemes beadatni? Most vagyok a 10. hétben.
Ez az egyik legnehezebb kérdés többek között a terhesség alatt, itt kezdődik édesanyának lenni, hogy felelősségteljes döntést hozunk a gyerekünkért, magunkért. Nehéz. Mindenki a legjobbat akarja. Vagyunk itt egy páran, mindenki mást mond, holott egyikünk se virológus van infektológus, nem a mi kompetenciánk eldönteni, hogy kell-e a védőoltás vagy nem. A nőgyógyászom azt mondta, eszembe ne jusson, illetve az én döntésem... aztán ő is elkapta, legközelebb amikor mentem már azt mondta, hogy úgy gondolja és olyanok a tapasztalatok, hogy ha gondolom, vállaljam be, nagyobb bajt okoz ha elkapom.
Olvasgatom itt a válaszokat, aki oltat azért van lepontozva, aki nem oltat az azért, (nem mintha lenne jelentősége) de nem hiszem, hogy akár Nektek, akár nekem jogom lenne más feje fölött pálcát törni, és ítélkezni egy döntés miatt. Egyikünk se olyan hülye, hogy direkt bajt okozna a babájának, és remélem, annyira meg végképp nem vagyunk hülyék, hogy látatlanban, laikusok véleménye alapján döntsünk a baba és a saját sorunk felől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!