13. hétben érezhetem a babót? Tudom hogy sok tapasztalat van már ezzel kapcsolatban, ezért szeretném ha mindenki leírná.
Nekem először a 16.héten mozdult meg, ami olyan volt, mintha buborék pukkadt volna ki.Igazi babamozgást talán a 18.héttől éreztem és nem sokra rá a párom is:)
13 hetesen még nagyon picike!!!!de minden megtörténhet!!!
Boldog Babavárást!!!
Szia!
Én hasonlót éreztem a 13. (én sem vagyok vékony) héten, de csak 1x.Ismeretlen érzés volt, mintha 1 buborék elindult volna fölfele a pocimba és kidurrant volna.Ezután hetekig nem volt semmi.18. hét környéke óta érzek valami hasonlót,de nem minden nap.Első babás vagyok de nem merem elhinni, hogy Ő az.Persze mindig vannak kivételek.És szerintem érezhetted a babád.
Minden jót nektek!
19 hetes
Szerintem a babát érezted, én 14 hetesen kezdem el nagyon apró kapirgálást érezni, de seni nem hitte el, hogy a babát érzem, ez az érzés napról napra erősödött, annyira, hogy 18 hetesen olyat rúgott a kis drágám, hogy a férjem is érezte amikor a pocakra tette a kezét, én vékony testalkatú vagyok és első baba,
Boldog babavárást,
20 hetes kismama:)
Én is 13 hetes kismama vagyok,első babás és én is tettem fel egy ilyen kérdést mert én is úgy érzem, hogy a baba mocorog egy picit, amit mindennap este lefekvés után érzek. De azt válaszolták nekem is, hogy valószínű nem az.
Szerintem pedig az. Úgyhogy szerintem neked is az.
Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!