Kismamák! Hogy készültök szülni menni? Azaz mennyire borotválkoztok le alul?
Sziasztok! Nekem pont szerencsém volt, mert aznap reggel mentünk a nőgyogyihoz, amikor aztán szültünk is. Mivel a doki előtt mindig borotválok (az utólsó időkben már tényleg csak a dokihoz menés előtt, mert nem volt túl kényelmes tevékenység), ezért már reggel túlestem rajta. Este meg mehettünk a kórházba, így erre már nem kellett időt fordítanom. Teljesen leborotváltam, mondjuk én mindig így is szoktam. Tükörből, meg emlékezetből, elég vicces volt... kérdeztem is a párom, hogy kb mennyi időt lehettem bent, arra készülve, hogy ha majd szülni megyek, mennyi időt szánjak rá... nem volt rá szükség, egyébként egy fél óra volt.
A kórházból hazaérve, mikor már láttam is valamit alul, vettem észre, hogy fent a csücsökben maradt néhány hosszú szálacsaka. Viccesen nézett ki.. de nem szóltak érte... Biztos azt hitték direkt volt :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!