Lehet táncolni terhesség alatt? Pörgősebbet is?
Én egy vidéki lakodalmat végig táncoltam, és semmi baja nem lett a babámnak.
Ma már üvegkalitkába zárnák a kismamákat.
Lehet. Miért ne lehetne?
A mai idétlen és alaptalan feltételezésekre ráhúz mindenki mindent, hogy terhesség alatt ezt nem szabad, azt nem szabad. Régen érdekes módon a sok emelgetéstől, cipelgetéstől, kapálástól, erős, kemény nehéz fizikai munkáktól nem lett semmi bajuk a várandós nőknek. Ma már mivel nincs megfelelő táplálkozás stb... jó hogy mindenki általánosít és csak azt írja, hogy ez nem jó az nem jó stb..
Ha az orvos nem ítélt pihenésre, fekvésre, tehát problémamentes a terhességed akkor nyugodtan csinálhatsz bármit.
Én annó az eljegyzésünkkor 22 hetesen 8 órát folyamatosan, megállás nélkül végigtáncoltam mulatószenére és társaikra, ami valljuk be nem egy gyenge zenecsoportba sorolható.
25 hkm
Mindenesetre bajt nem okozol neki. Sőt! Ami neked jó az a babának is jó, mellesleg kárt nem tudsz a kicsiben tenni mert úgymond felvan szerelve minden biztonsággal :)
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!