Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ismer esetleg tudtok férfi...

Ismer esetleg tudtok férfi fogamzásgátlásról valamit?

Figyelt kérdés
Tudom az óvszer és ha kimustráltatja magát vagy átvágatja az ondóvezetéket,de nem ilyenre gondoltam hanem injekcióra vagy gyógyszerre.Megbeszéltük a férjemmel hogy amíg szoptatok átvállalná ezt a feladatot persze ha van ilyen.Januárban megyek a 6 hetes kontrollra a dokim is megfogom kérdezni,csak addig kíváncsiskodok hogy hátha hallott itt már valaki ilyenről.
2009. dec. 14. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Kimustráltatja magát... Jaj...

Férfi fogamzásgátló gyógyszer mint olyan létezik, de nem Magyarországon. Nagyon drága, és külföldről lehet behozatni, persze alapos kivizsgálás után.

2009. dec. 14. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Tudomásom szerint a férfi fogamzásgátló gyógyszerek még külföldön is csak a tesztelés stádiumában vannak, Magyarországon meg sehogyse. Tisztelem a férjedet, hogy átvállalná tőled a fogamzásgátlás feladatát, de jelenleg ezt csak gumival, vagy az ondóvezetéke elköttetésével tudná megtenni.

Én a szülésem után pesszáriumot tervezek felíratni magamnak spermaölő zselével. Ez nem hormonális, egyik fél sem érzi aktus közben, a hatékonysága pedig megegyezik a gumiéval.

2009. dec. 14. 21:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy írtatok!!!

Kedves utolsó válaszoló!

Most szégyenlem de megmondanád mi az a pesszárium?Még életemben nem hallottam felőle.De a spermaölő zseléről sem.És azt hol lehet kapni?Patikában?Amúgy jó ötletet adtál:-)

Köszi!

2009. dec. 18. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!