Aki pánikbeteg és terhes, hogyan próbálja megnyugtatni magát?
én is pánikbeteg vagyok
a terhességem alatt többször előjött, mély légzés, friss levegő és próbáltam meggyőzni magam, hogy "minden rendben". ezt sokat mondogattam magamnak.
szülésnél nem volt gond, sajnos utána előjött a baby blues, mert a pánikbetegség is a félelemből táplálkozik, ahogy a baby blues is, egymást gerjesztették. Agykontrollal sikerült rendbe jönnöm és azóta pánik rohamom sincs.
Mese
Én ugyan nem vagyok pánikbeteg, de az egyik oldalon (hoxa)találtam egy ilyen fórumot és eszembe jutott a kérdésed. Regisztrálj és tudsz beszélgetni hasonló emberekkel. Én a januári kismamikkal szoktam, de nagyon aranyosak, csak ajánlani tudom. Sajna másban nem tudok segíteni.
Pánikbeteg vagyok de a terhesség jót tett neki.Ritkán jön elő de akkor nagyon koncentrálok a jó dolgokra ,a babára és a terhességemre (ami nekem nagyon kellemes és nagy örömet okoz)és valahogy legyőzőm.Remélem a szülés utáni depresszióval sem fogok találkozni.
28 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!